Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

À la carte

Restaurant Nest

Welkom bij ons sfeervolle en trendy Restaurant Nest. Onze chef-kok en zijn team verrassen u graag met de heerlijkste (streek)gerechten en ieder seizoen een nieuwe lunchkaart en dinerkaart. Een feestelijke familieavond, een romantisch diner of een gezellige lunch; bij restaurant Nest bent u voor iedere gelegenheid van harte welkom. 

Welkom bij OZZO Oriental Restobar. The place to be voor de heerlijkste vers bereide sushi en andere buitensporig lekkere oriëntaalse gerechten. Onze sushi chefs werken met de beste, verse ingrediënten en zijn meesters in hun vak. Ook onze bartenders verrassen je graag met hun befaamde cocktails en GT's! Of geniet lekker thuis van OZZO Take Away.

Let op: in verband met renovatie is OZZO gesloten van 23 juni t/m 10 juli 2024.

Elke 2 weken op zaterdag & zondag

Live Cooking Buffet

In Live Cooking geniet u elke 2 weken in het weekend van de beroemde buffetten en brunches voor de hele familie! In onze Wereldeters Kinderhoek worden de leukste kidsactiviteiten georganiseerd onder begeleiding. Tijdens feestdagen en specials gelden andere tarieven.

Feestdagen specials:

De dag goed beginnen

Uitgebreid ontbijtbuffet

Wilt u de dag goed beginnen? Dan kiest u natuurlijk voor een royaal Van der Valk ontbijt; een uitgebreid ontbijtbuffet vol ovenverse broodsoorten, diverse soorten beleg, warme- en koude gerechten, verse fruitsalade, een scala aan zoetigheden en onbeperkt koffie, thee, melk en vruchtensappen.

Spectaculair en avondvullend programma in samenwerking met vis- en fileerspecialist Arie Kuijt, SVH-Meesterkok Rogér Rassin en de Japanse sushimasterchef Takashi Nakanowateri. Inclusief wijnarrangement!

Wanneer:

  • Vrijdag 20 september 2024

Proef de vaardigheden en passie van onze chefs uit India. Alles komt samen in deze smakelijke reis door de rijke culinaire tradities van India; van hartige curry's tot verfijnde specerijen en aromatische kruiden!

Wanneer?

  • Zaterdag 12 oktober 2024
  • Zondag 13 oktober 2024
  • Zaterdag 14 december 2024

Special

Wildbuffet

Culinair Live Cooking Wildbuffet voor de echte wildvleesliefhebbers! Geniet van uiteenlopende wildspecialiteiten en seizoensgerechten als aanvulling op het Live Cooking buffet, reserveer alvast uw tafel!

Wanneer?

  • Vrijdag 1 november 2024
  • Vrijdag 8 november 2024
Ontdek onze vacatures!

Werken bij #TeamToucan?

Ontdek onze vacatures!

Wij vinden het belangrijk dat zowel gasten als collega’s zich bij ons thuis voelen. Want blije collega’s zorgen voor blije gasten. Samen doen we er alles aan om onze gasten de hoogst mogelijke service te bieden en hen het echte ‘WOW’ gevoel te geven. Kijk op onze vacaturesite en ontdek of de juiste baan er voor jou tussen staat. Zo ja, dan komen wij graag met jou in contact!