Ontdek onze restaurants

In ons Restaurant Nest geniet u van culinaire à la carte gerechten en een uitgebreid Live Cooking Buffet. Van ontbijt tot diner. Onze chefkoks bereiden de gerechten met grote passie. Probeer ook eens OZZO Oriental Restobar. Onze chefkoks bereiden live authentieke sushi, sashimi en andere gerechten zoals kreeft en eendenborst. Ontdek ook de OZZO take away service!

Terras versoepelingen vanaf 19 mei 2021

Wij zien er naar uit u weer te verwelkomen op ons terras! Voor meer informatie, tijdvensters en reserveren, klik op de button:

Meer informatie & reserveren

COVID19 Update

In verband met de extra maatregelen vanuit de overheid omtrent het Coronavirus zijn onze restaurants momenteel gesloten. Bekijk hier al onze COVID19 maatregelen.

Geen Roomservice, wel Take Away!

Roomservice is vooralsnog niet toegestaan. Het is wel mogelijk om online (alvast) gerechten van restaurant Nest te bestellen bij onze Hotel Take Away. Uw bestelling is vervolgens op het gereserveerde tijdstip af te halen bij de pickup in het restaurant. Ook kunt u genieten van de oriëntaalse specialiteiten van OZZO Take Away. Dit kunt u bestellen via de website, dan staat uw bestelling op de afgesproken datum en tijd voor u klaar bij de receptie.

Bestel bij OZZO Take Away