Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

À la carte

Restaurant Nest

Welkom bij ons sfeervolle en trendy Restaurant Nest. Onze chef-kok en zijn team verrassen u graag met de heerlijkste (streek)gerechten. Een feestelijke familieavond, een romantisch diner of een gezellige brunch; bij restaurant Nest bent u voor iedere gelegenheid van harte welkom.

Bekijk hier onze menukaarten:

Buffet restaurant

Live Cooking

In Live Cooking geniet u in het weekend en tijdens feestdagen van uitgebreide lunch-, brunch- en dinerbuffetten voor de hele familie! In onze Wereldeters Kinderhoek worden de leukste kidsactiviteiten georganiseerd onder begeleiding, zoals zelf pizza's bakken!

Aankomende events en feestdagen:

Welkom bij OZZO Oriental Restobar. The place to be voor de heerlijkste vers bereide sushi en andere buitensporig lekkere oriëntaalse gerechten. Onze sushi chefs werken met de beste, verse ingrediënten en zijn meesters in hun vak. Ook onze bartenders verrassen je graag met hun befaamde cocktails en GT's! 

Bekijk onze menukaarten:

Liever thuis genieten van de OZZO Specialiteiten? Bestel OZZO Take Away!

De dag goed beginnen

Uitgebreid ontbijtbuffet

Wilt u de dag goed beginnen? Dan kiest u natuurlijk voor een royaal Van der Valk ontbijt; een uitgebreid ontbijtbuffet vol ovenverse broodsoorten, diverse soorten beleg, warme- en koude gerechten, verse fruitsalade, een scala aan zoetigheden en onbeperkt koffie, thee, melk en vruchtensappen.

Ontdek onze vacatures!

Werken bij #TeamToucan?

Ontdek onze vacatures!

Wij vinden het belangrijk dat zowel gasten als collega’s zich bij ons thuis voelen. Want blije collega’s zorgen voor blije gasten. Samen doen we er alles aan om onze gasten de hoogst mogelijke service te bieden en hen het echte ‘WOW’ gevoel te geven. Kijk op onze vacaturesite en ontdek of de juiste baan er voor jou tussen staat. Zo ja, dan komen wij graag met jou in contact!