Live Cooking

De beroemde Van der Valk brunches & buffetten

Zaterdagen (om de week)

Live Cooking Buffet

Elke 2 weken op zaterdag van 17:30 tot 20:30 uur. 

Let op: op feestdagen gelden andere voorwaarden en tarieven.

Zondagen (om de week)

Zondagsbrunch

Elke 2 weken op zondag van 12:30 tot 15:30 uur.

Let op: op feestdagen gelden andere voorwaarden en tarieven.

Op aanvraag

Lunchbuffet

Te reserveren indien gepland in het restaurant (op aanvraag).

Bekijk wanneer het volgende buffet in ons restaurant gepland staat!

Vrijdag 20 september 2024

FishFestival

In samenwerking met vis- en fileerspecialist Arie Kuijt, SVH-meesterkok Rogér Rassin en de Japanse sushimasterchef Takashi Nakanowatari, zorgen we voor een avondvullend programma met diverse demo's en prachtige visgerechten. 

12 & 13 oktober 2024

Indiaas Buffet

Geniet een avond van de vaardigheden en passie van onze chefs uit India. Alles komt samen in dit heerlijke Indiase buffet waarin u wordt meegenomen op een smakelijke reis door de rijke culinaire tradities van India; van hartige curry's tot verfijnde specerijen en aromatische kruiden! 

Vr. 1 en 8 november 2024

Wildbuffet

In de maand november wordt er een culinair Live Cooking Wild Buffet geserveerd voor de echte wildliefhebbers in restaurant Nest bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden. Geniet van uiteenlopende wildspecialiteiten en seizoensgerechten, reserveer alvast uw tafel!