Welkom bij OZZO Oriental Restobar

Welkom bij OZZO Oriental Restobar. The place to be voor de heerlijkste vers bereide sushi en andere buitensporig lekkere oriëntaalse gerechten. Onze sushi chefs werken met de beste, verse ingrediënten en zijn meesters in hun vak. Ook onze bartenders verrassen je graag met hun befaamde cocktails en gin tonics. Feel good & enjoy @OZZO Oriental Restobar!

Let op; OZZO Oriental Restobar is gesloten op de volgende data: 

  • Maandag 23 oktober 2023
  • Dinsdag 14 november 2023
  • Vrijdag 17 november 2023
  • Maandag 20 november 2023

Oriëntaalse specialiteiten

Geniet in een relaxte ambiance van de heerlijkste Aziatische gerechten, verse sushi en sashimi of onze beroemde cocktails, die onze bartenders met liefde voor u klaarmaken! 

Share & Enjoy
Het is een authentiek Aziatisch gebruik om eten te delen. Go the Asian way en bestel samen meerdere gerechtjes! Bekijk de menukaarten of 

Borrelarrangementen
Kom samen met collega’s of vrienden borrelen in OZZO Oriental Restobar. Wij helpen u graag om er een leuke bijeenkomst van te maken.

Terras
Op ons ruime terras kunt u het hele jaar door genieten van uw OZZO diner of borrellounge. Bij lagere temperaturen zetten we heaters in om u warm te houden.

Take Away
Met OZZO Take away kunt u ook thuis of op uw hotelkamer genieten van heerlijke sushi’s en andere Aziatische gerechten. Geef uw bestelling telefonisch door en u kunt uw bestelling op het afgesproken tijdstip ophalen.