Welkom bij OZZO Oriental Restobar

Welkom bij OZZO Oriental Restobar. The place to be voor de heerlijkste vers bereide sushi en andere buitensporig lekkere oriëntaalse gerechten. Onze sushi chefs werken met de beste, verse ingrediënten en zijn meesters in hun vak. Ook onze bartenders verrassen je graag met hun befaamde cocktails en gin tonics. Feel good & enjoy @OZZO Oriental Restobar!

Openingstijden feestdagen

OZZO Oriental Restobar (restaurant)

Met de kerstdagen (24, 25 en 26 december 2022) en op Nieuwjaarsdag (1 januari 2023) is OZZO Oriental Restobar geopend van 17:00 tot 23:00 uur. Reserveren is vereist (laatst mogelijke tijd is 21:00 uur). 

Op oudjaarsdag (31 december 2022) is het restaurant gesloten. 

Reserveer een tafel

OZZO Take Away

Wilt u OZZO Take Away bestellen voor de kerstdagen? Bestel dan vóór 23 december 2022 (16:00 uur). U kunt uw bestelling met de kerstdagen (24, 25 of 26 december 2022) komen ophalen in het restaurant. 

Wilt u OZZO Take Away bestellen voor oudjaarsdag? Bestel dan vóór 16:00 uur op oudjaarsdag. U kunt u bestelling dan komen ophalen tussen 17:00 en 20:30 uur in het restaurant. 

Op Nieuwjaarsdag is OZZO Take Away geopend van 17:00 tot 20:30 uur. 

Bestel OZZO Take Away

Oriëntaalse specialiteiten

Geniet in een relaxte ambiance van de heerlijkste Aziatische gerechten, verse sushi en sashimi of onze beroemde cocktails, die onze bartenders met liefde voor u klaarmaken! 

Share & Enjoy
Het is een authentiek Aziatisch gebruik om eten te delen. Go the Asian way en bestel samen meerdere gerechtjes! Bekijk de menukaarten of 

Borrelarrangementen
Kom samen met collega’s of vrienden borrelen in OZZO Oriental Restobar. Wij helpen u graag om er een leuke bijeenkomst van te maken.

Terras
Op ons ruime terras kunt u het hele jaar door genieten van uw OZZO diner of borrellounge. Bij lagere temperaturen zetten we heaters in om u warm te houden.

Take Away
Met OZZO Take away kunt u ook thuis of op uw hotelkamer genieten van heerlijke sushi’s en andere Aziatische gerechten. Geef uw bestelling telefonisch door en u kunt uw bestelling op het afgesproken tijdstip ophalen.