HOTEL MET TERRAS

Van der Valk Hotel Sassenheim – Leiden biedt naast een hotel met terras aan het water, een tweede terras dat grenst aan restaurant Nest én een dakterras fantastische mogelijkheden om lekker buiten te zitten bij mooi weer.

Terras bij OZZO

Het gedeelte van het hotel met terras aan het water bevindt zich bij OZZO Oriental Restobar. Dit terras kan met automatische windschermen bovendien nog worden afgesloten, zodat ook bij regen of wind gebruik kan worden gemaakt van het buitengedeelte.

Geniet op het terras in het zonnetje van de Oriëntaalse specialiteiten van OZZO’s menukaart of maak kennis met alle beroemde cocktails van onze bartenders!

Het terras aan het water bij OZZO biedt ca. 30 zitplaatsen en is toegankelijk vanuit zowel Familiezaal 2 als OZZO Oriental Restobar.   

Het deel van ons hotel met terras aan het water, waar ook twee van onze familiezalen bij horen, kan exclusief worden afgehuurd voor feesten en partijen. Neem voor meer informatie hieromtrent contact op met onze Banquet Sales afdeling.

Tel: +31(0)252-462255 | Mail: banqueting@sassenheim.valk.com

Terras bij restaurant Nest

Naast restaurant Nest bevindt zich nog een tweede terras, waar u heerlijk buiten kunt zitten in zowel de zon als de schaduw, dankzij zonneschermen en parasols. Medewerkers van restaurant Nest vertellen graag meer over de gevarieerde menukaart! 

Het terras bij restaurant Nest biedt ca. 50 zitplaatsen en is toegankelijk vanuit zowel het restaurant als het parkeerterrein.

Dakterras

Ook als u op zoekt bent naar een hotel met terras op het dak, bent u bij Van der Valk Hotel Sassenheim – Leiden op de juiste plek; op de eerste etage van ons hotel bevindt zich een prachtig dakterras. Dit dakterras wordt exclusief verhuurd voor evenementen en congressen, maar ook voor bruiloften of walking dinners. 

Reserveren voor ons terras

Het is niet mogelijk om een terrasplek te reserveren, maar u kunt dit wel als voorkeur vermelden bij uw reservering, dan proberen wij hier rekening mee te houden. 

Wij zien er enorm naar uit u te mogen verwelkomen!

Reserveer een tafel