Van der Valk ontbijt

Wilt u de dag goed beginnen? Dan kiest u natuurlijk voor een royaal Van der Valk ontbijt; een uitgebreid ontbijtbuffet vol ovenverse broodsoorten, diverse soorten beleg, warme- en koude gerechten, verse fruitsalade, een scala aan zoetigheden en onbeperkt koffie, thee, melk en vruchtensappen. 

Ontbijt bij Van der Valk Sassenheim

Bij Van der Valk Hotel Sassenheim – Leiden genieten gasten dagelijks van een uitgebreid ontbijtbuffet, dat dagelijks wordt geserveerd in het Live Cooking Buffet restaurant en voor ieder wat wils biedt! Onze chef-koks bereiden ter plekke warme gerechten zoals roereieren met kaas, spek en/of champignons en er zijn vele ovenverse broodjes en belegsoorten waar u uit kunt kiezen. 

Gezond ontbijten bij Van der Valk Hotel Sassenheim – Leiden? Kies dan voor een van onze yoghurtsoorten met knapperige granola en/of andere toppings en verse fruitsalade! Liever snacken? Dan kiest u natuurlijk voor een van de warme chocolade croissants of andere zoetigheden! Ook voor de kinderen is het ontbijt bij Van der Valk een feest; onder het genot van alle lekkernijen kunnen ze kleuren én spelen in de Wereldeters Kinderhoek.

Ontbijttijden Van der Valk Sassenheim

  • Maandag t/m vrijdag: 06:30 tot 10:30 uur  
  • Zaterdag en zondag: 07:00 tot 10:30 uur  

Prijzen voor hotelgasten in 2024

  • Ontbijt volwassenen: € 21,50 p.p.
  • Ontbijt kinderen (3 t/m 12 jaar): € 12,75 p.p.

Ontbijt bij Van der Valk is niet alleen voor hotelgasten een ware traktatie, ook gasten uit de regio genieten graag af en toe van die onmiskenbare gastvrijheid in de ochtend, die zo kenmerkend is voor ons familiebedrijf. Daar zijn we trots op!

Prijzen voor niet-hotelgasten in 2024

  • Ontbijt volwassenen: € 22,50 p.p.
  • Ontbijt kinderen (3 t/m 12 jaar): € 13,75 p.p.

Reserveren

Verblijft u niet bij ons in het hotel maar wilt u wel graag van een uitgebreid Van der Valk ontbijt komen genieten? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom! Het maken van een tafelreservering is noodzakelijk. Dit kan telefonisch via de receptie op nummer +31(0)252-219019, per mail naar sassenheim@valk.com, of via ons reserveringsformulier:

Reserveer een tafel