Over Restaurant Nest

Van der Valk ontbijt

Tussen 07:00 en 11:00 uur kunt u zelf uw ontbijt samenstellen bij ons riante ontbijtbuffet met een ruime keuze uit ovenverse broodsoorten, diverse soorten beleg en warme en koude ontbijtitems.

U kunt voor het ontbijt reserveren tijdens de check-in bij de receptie.

Momenteel serveren we het ontbijt uitsluitend aan hotelgasten.

Van der Valk ontbijt

Wilt u de dag goed beginnen? Dan kiest u natuurlijk voor een royaal Van der Valk ontbijt; een uitgebreid ontbijtbuffet vol ovenverse broodsoorten, diverse soorten beleg, warme- en koude gerechten, verse fruitsalade, een scala aan zoetigheden en onbeperkt koffie, thee, melk en vruchtensappen. 

Ontbijt bij Van der Valk Sassenheim

Bij Van der Valk Hotel Sassenheim – Leiden genieten gasten dagelijks van een uitgebreid ontbijtbuffet, dat dagelijks wordt geserveerd in het Live Cooking Buffet restaurant en voor ieder wat wils biedt! Onze chef-koks bereiden ter plekke warme gerechten zoals roereieren met kaas, spek en/of champignons en er zijn vele ovenverse broodjes en belegsoorten waar u uit kunt kiezen. 

Gezond ontbijten bij Van der Valk Hotel Sassenheim – Leiden? Kies dan voor een van onze yoghurtsoorten met knapperige granola en/of andere toppings en verse fruitsalade! Liever snacken? Dan kiest u natuurlijk voor een van de warme chocolade croissants of een gesuikerde donut met glazuur! Ook voor de kinderen is het ontbijt bij Van der Valk een feest; onder het genot van een warme pannenkoek kunnen ze kleuren én spelen in de Wereldeters Kinderhoek.

Ontbijttijden Van der Valk Sassenheim

  • Maandag t/m zondag: 07:00 tot 11:00 uur

Prijzen voor hotelgasten 2021

  • Ontbijt volwassenen: € 18,00 p.p. 
  • Ontbijt kinderen: € 9,00 p.p.