Nieuwjaarsontbijt

Op Nieuwjaarsdag staat er natuurlijk een feestelijk Nieuwjaarsontbijt klaar in ons gezellige Live Cooking restaurant, met een diversiteit aan heerlijke verse broodjes, belegsoorten en zoetigheden. Ook als u niet in ons hotel verblijft, bent u van harte welkom bij het Nieuwjaarsontbijt. Verblijft u wel in ons hotel? Dan kunt u het Nieuwjaarsontbijt bij boeken bij uw reservering.

Nieuwjaarsontbijt bij Van der Valk

Een nieuw jaar, dat moet gevierd worden! Begin de eerste dag van het nieuwe jaar goed met een uitgebreid Nieuwjaarsontbijt in ons gezellige Live Cooking restaurant. Gedurende de ochtend van 1 januari bent u welkom om te genieten van ons luxe ontbijtbuffet. Met een glas bubbels proosten wij graag met u op het oude jaar dat ten einde is gekomen en het nieuwe jaar dat voor ons ligt.

Bij het Nieuwjaarsontbijt worden diverse ovenverse broodsoorten geserveerd met een ruime keuze uit beleg en extra's. De geur van verse croissants, koffie en zoete muffins komt u al tegemoet zodra u richting het restaurant loopt, zo hoort Nieuwjaarsdag te beginnen! Natuurlijk staan er ook verschillende eiergerechten, yoghurt met toppings, verse fruitsalade en meer voor u klaar. Het Nieuwjaarsontbijt is genieten voor jong en oud!

Verblijft u niet in ons hotel maar wilt u wel graag komen ontbijten met Nieuwjaarsdag? Ook dan kunt u het Nieuwjaarsontbijt reserveren, onder voorbehoud van beschikbaarheid. 

Wanneer is het Nieuwjaarsontbijt?

  • Woensdag 1 januari 2025 | Van 09:00 tot ca. 13:00 uur (doorlopend)

Prijzen

  • Volwassenen: € 27,50 p.p.
  • Kinderen (3 t/m 12 jaar): € 16,50 p.p.

De prijzen van het Nieuwjaarsontbijt zijn inclusief koffie, thee, melk, vruchtensappen en frisdranken.

Reserveer een tafel

Andere Nieuwjaarsactiviteiten

Wilt u liever brunchen? Kies dan voor onze feestelijke Nieuwjaarsbrunch