Faciliteiten

Ontdek de omgeving van ons hotel op de fiets!

Huur een fiets of een eBike en ontdek de prachtige omgeving van ons hotel. De omgeving van Hotel Sassenheim-Leiden is uitgerust met een rijk fietsknooppuntennetwerk. Dankzij de centrale ligging van ons hotel, nabij het Toeristisch Overstappunt Sassenheim en de fietsknooppunten 52 en 53, kunt u eenvoudig een fietsroute uitstippelen.

Bij de receptie van ons hotel liggen diverse fietsroutes al voor u klaar, bijvoorbeeld een rondje om de Kagerplassen, door de historische stad Leiden en de stranden van Noordwijk en Katwijk. Natuurlijk kunt u ook zelf een fietsroute uitstippelen!

Fietsen

De fietsverhuur van ons hotel biedt diverse topkwaliteit fietsen. Gewone en elektrische fietsen. U huurt al een fiets vanaf € 12,50 per dag. (e-bike € 27,50 per dag). De fietsen dienen vooraf gereserveerd te worden bij onze receptie. Alleen hotelgasten hebben de mogelijkheid om een fiets bij ons te huren. Kosteloos annuleren is mogelijk tot uiterlijk 24 uur voorafgaand.

Fietsen huren met Formule 1 weekend

Tijdens het Formule 1 weekend (2 t/m 6 september 2021) verhuren wij geen fietsen. Wilt u toch fietsen huren, dan kan dat via Van Dam, waar u een speciaal pakket kunt afnemen tijdens het F1 weekend voor fietshuur. Zie voor meer informatie over de dan geldende prijzen en voorwaarden de website van Van Dam. Klik hier 

Fietsarrangementen

Combineer uw fietstocht met een overnachting bij ons hotel. Na een dag vol inspanningen, kunt u heerlijk ontspannen in ons hotel en bijbehorende faciliteiten. Bekijk hier al onze beschikbare arrangementen en geniet 2 of 3 dagen van de prachtige omgeving van Hotel Sassenheim-Leiden. 

Bekijk ook onze andere faciliteiten.