Faciliteiten

Ontdek de omgeving van ons hotel op de fiets!

Huur een fiets of een eBike en ontdek de prachtige omgeving van ons hotel. De omgeving van Hotel Sassenheim-Leiden is uitgerust met een rijk fietsknooppuntennetwerk. Dankzij de centrale ligging van ons hotel, nabij het Toeristisch Overstappunt Sassenheim en de fietsknooppunten 52 en 53, kunt u eenvoudig een fietsroute uitstippelen.

Bij de receptie van ons hotel liggen diverse fietsroutes al voor u klaar, bijvoorbeeld een rondje om de Kagerplassen, door de historische stad Leiden en de stranden van Noordwijk en Katwijk. Natuurlijk kunt u ook zelf een fietsroute uitstippelen!

Fietsen

De fietsverhuur van ons hotel biedt diverse topkwaliteit fietsen. Gewone en elektrische fietsen. U huurt al een fiets vanaf € 12,50 per dag. (e-bike € 27,50 per dag). De fietsen dienen vooraf gereserveerd te worden bij onze receptie. Alleen hotelgasten hebben de mogelijkheid om een fiets bij ons te huren. 

Fietsarrangementen

Combineer uw fietstocht met een overnachting bij ons hotel. Na een dag vol inspanningen, kunt u heerlijk ontspannen in ons hotel en bijbehorende faciliteiten. Bekijk hier al onze beschikbare arrangementen en geniet 2 of 3 dagen van de prachtige omgeving van Hotel Sassenheim-Leiden. 

Bekijk ook onze andere faciliteiten.