Ontdek de omgeving van ons hotel op de e-bike!

Huur een fiets of e-bike en ontdek de prachtige omgeving van ons hotel. De omgeving van Hotel Sassenheim-Leiden is uitgerust met een rijk fietsknooppuntennetwerk. Dankzij de centrale ligging van ons hotel, nabij het Toeristisch Overstappunt Sassenheim en de fietsknooppunten 52 en 53, kunt u eenvoudig een fietsroute uitstippelen.

Bij de receptie van ons hotel liggen diverse fietsroutes al voor u klaar, bijvoorbeeld een rondje om de Kagerplassen, door de historische stad Leiden en de stranden van Noordwijk en Katwijk. Natuurlijk kunt u ook zelf een fietsroute uitstippelen!

Fietsverhuur uitsluitend voor hotelgasten

U kunt de fietsen reserveren via onze speciale webshop. Een paar dagen voor aankomst ontvangt u een mail met de link naar het reserveringsplatform. De fietsen staan dan bij het hotel voor u klaar.

Fietsarrangementen

Combineer uw fietstocht met een overnachting bij ons hotel. Na een dag vol inspanningen, kunt u heerlijk ontspannen in ons hotel en bijbehorende faciliteiten. Bekijk hier al onze beschikbare arrangementen en geniet 2 of 3 dagen van de prachtige omgeving van Hotel Sassenheim-Leiden. 

Bekijk ook onze andere faciliteiten.