Kerst bij Hotel Sassenheim

Kerst vieren bij Van der Valk staat garant voor een onvergetelijke ervaring met de hele familie! Met onze feestelijke kerstbrunches- en buffetten maken we er ieder jaar weer een geweldige belevenis van waarbij natuurlijk ook de Kerstman bij ons op bezoek komt!

Kerst brunches en buffetten

Met de brunches en buffet tijdens Kerstmis worden er voor onze jongste gasten ook leuke activiteiten onder begeleiding georganiseerd in de Wereldeters Kinderhoek.

Kerstarrangementen

Met Kerst is er ook een uitgebreid Kerstarrangement te boeken bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden. U geniet daarbij niet alleen van een heerlijke overnachting in een van onze ruime hotelkamers inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, ook is een luxe kerstbuffet in restaurant Nest inbegrepen.

Kerst bij Van der Valk

Kerst viert u natuurlijk bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden! Nergens anders is de gezellige, warme kerstsfeer zo goed voelbaar als bij ons. Ons hotel wordt jaarlijks omgetoverd tot een ware kerstshow met kerstbomen, lichtjes en gezelligheid, in de lobby kunt u op de foto met onze arreslee en in onze restaurants worden de leukste kerst activiteiten georganiseerd voor de hele familie!

Kerst vieren met collega's

Kom met het hele team naar het KerstFestival van De Loft bij onze luxe aangeklede kerstlocatie. Een schaatsbaan op het dakterras met warme chocomel en glühwein, een kerstman, muzikaal entertainment en een fantastische kerstmarkt met een mooi aanbod aan lokale kerstgeschenken, waarmee alle collega's zelf de inhoud van hun eigen kerstpakket bepalen. Of kies voor een informele kerstborrel of een nieuwjaarsborrel, waarbij we graag met u meedenken over de invulling. Bekijk hier onze zakelijke mogelijkheden voor de kerstdagen.