Feestdagen

Deze activiteit is momenteel niet beschikbaar. Wij zullen via deze webpagina t.z.t. communiceren over onze Kerstactiviteiten in 2021.

Kerst bij Hotel Sassenheim

Kerst vieren bij Van der Valk staat garant voor een onvergetelijke ervaring met de hele familie! Met onze feestelijke kerstbrunches- en buffetten maken we er ieder jaar weer een geweldige belevenis van waarbij natuurlijk ook de Kerstman bij ons op bezoek komt!

Kerst brunches en buffetten

Met de brunches en buffet tijdens Kerstmis worden er voor onze jongste gasten ook leuke activiteiten onder begeleiding georganiseerd en natuurlijk komt de Kerstman bij ons op bezoek!

Kerstarrangementen

Met Kerst zijn er ook verschillende kerstarrangementen te boeken bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden. U geniet daarbij niet alleen van een heerlijke overnachting in een van onze ruime hotelkamers inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, ook is een luxe kerstdiner in restaurant Nest of OZZO Oriental Restobar inbegrepen.

Kerstcadeaus

Speciaal voor de feestdagen hebben we ook bijzondere kerstcadeaus samengesteld; feestelijke pakketten die u cadeau kunt geven voor Kerst aan uw geliefde, familie of vrienden. Zoekt u nog een origineel kerst cadeau? Kijk dan zeker even bij onze kerstcadeaus!

Kerst bij Van der Valk

Kerst viert u natuurlijk bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden! Nergens anders is de gezellige, warme kerstsfeer zo goed voelbaar als bij ons. Ons hotel wordt jaarlijks omgetoverd tot een ware kerstshow met kerstbomen, lichtjes en gezelligheid, in de lobby kunt u op de foto met onze arreslee en in onze restaurants worden de leukste kerst activiteiten georganiseerd voor de hele familie!