Nieuwjaarsbrunch

In het nieuwe jaar is het weer tijd voor onze jaarlijkse feestelijke Nieuwjaarsbrunch. Kom met de hele familie genieten en proosten op het nieuwe jaar in ons gezellige Live Cooking restaurant, waar we de lekkerste gerechten serveren en de leukste kinderactiviteiten onder begeleiding organiseren! Onze Nieuwjaarsbrunch is niet voor niets al jaren een begrip in de regio!

Nieuwjaarsbrunch bij Van der Valk

Bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden viert u de leukste nieuwjaarsactiviteiten, met feestelijkheden voor de hele familie! In het nieuwe jaar vieren we, net als voorgaande jaren, ook weer een feestelijke Nieuwjaarsbrunch. Kom gezellig met geliefden, familie en bekenden proosten op het nieuwe jaar met een luxe en uitgebreid brunchbuffet. 

Bij de uitgebreide Nieuwjaarsbrunch worden verschillende vers gebakken broodjes, een variëteit aan vlees- en visgerechten, salades, fruit en zoete lekkernijen geserveerd. Bij de Nieuwjaarsbrunch zijn thee, melk, vruchtensappen en frisdranken zijn inbegrepen.

Voor onze jongste gasten worden ook met de Nieuwjaarsbrunch weer de leukste kinderactiviteiten onder begeleiding georganiseerd. Komt u ook genieten in het nieuwe jaar? Wij verwelkomen u graag! 

Wanneer is de Nieuwjaarsbrunch?

  • Zondag 8 januari | Aanvang 12:30 uur 

Prijzen

  • Volwassenen: € 44,50 p.p.
  • Kinderen (3 t/m 12 jaar): € 19,50 p.p.

De prijzen van de Nieuwjaarsbrunch zijn inclusief koffie, thee, melk, vruchtensappen en frisdranken.

Andere Nieuwjaarsactiviteiten

Wist u dat wij op Nieuwjaarsdag ook een feestelijk Nieuwjaarsontbijt serveren? Ook daar bent u natuurlijk van harte welkom! 

 

Reserveren

Reserveer hieronder alvast uw tafel voor de Nieuwsjaarsbrunch.

Wij attenderen u graag op het volgende:

  • Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap.  
  • Graag attenderen wij u er op dat bij groepen van meer dan 10 personen het niet altijd mogelijk is om één lange tafel te garanderen. 

Fijne jaarwisseling!