Feestdagen

Deze activiteit is momenteel niet beschikbaar. Wij zullen via deze webpagina t.z.t. communiceren over onze Pinksteractiviteiten in 2022. 

Pinksteren bij Hotel Sassenheim

Vier Pinksteren bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden met een van onze gezellige familiebrunches- of buffetten en beleef een heerlijk Pinksteruitje met de hele familie!

Pinksteractiviteiten

Pinksteren bij Van der Valk

Pinksteren bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden vieren is een feest voor jong en oud! In ons Live Cooking Buffet restaurant worden de meest gezellige pinksterbrunches- en buffetten georganiseerd, waarbij ook onze jongste gasten zich niet zullen vervelen. In de Wereldeters Kinderhoek worden namelijk de leukste activiteiten onder begeleiding georganiseerd, zoals zelf pizza's bakken! 

Brunch met Pinksteren

Komt u ook gezellig brunchen met Pinksteren? Zowel voor onze hotelgasten als gasten uit de regio serveren wij verschillende brunches met de Pinksterdagen. 

Buffet met Pinksteren

Wilt u liever 's avonds komen eten met Pinksteren? Dan zijn onze paasbuffetten ideaal en leuk voor de hele familie! Kom genieten van een feestelijk buffet met Pinksteren en geniet van een onvergetelijke avond.