Sinterklaasbrunch

Onze Sinterklaasbrunch is een feest voor de hele familie! Geniet van een heerlijke brunch en natuurlijk ook een bezoekje van de Sint met zijn pieten. Tijdens de Sinterklaasbrunch worden ook de leukste kinderactiviteiten onder begeleiding georganiseerd. Viert u dit jaar onze Sinterklaasbrunch (weer) met ons mee?

Sinterklaasbrunch bij Van der Valk

De zondag voor pakjesavond brengt Sinterklaas met zijn Pieten traditiegetrouw weer een bezoek aan Hotel Sassenheim-Leiden tijdens de feestelijke Sinterklaasbrunch. Wij zullen Sinterklaas verwelkomen in ons sfeervolle Live Cooking buffet restaurant. Wie zingt het hardste mee en wie weet de meeste pepernoten op te vangen? 

Tijdens de Sinterklaasbrunch serveren we heerlijke vers gebakken broodjes, diverse warme en koude vlees- en visgerechten, zoete lekkernijen, salades en fruit. Koffie, thee, melk en vruchtensappen zijn inbegrepen bij de Sinterklaasbrunch van ons hotel.

Vooral voor de kleintjes is de Sinterklaasbrunch altijd een spannende en leuke gebeurtenis. In onze Wereldeters Kinderhoek organiseren we tijdens de Sinterklaasbrunch de leukste kinderactiviteiten onder begeleiding, en natuurlijk laat Sinterklaas onze jongste gasten niet met lege handjes naar huis gaan. We maken er een feestje van!

Wanneer is de Sinterklaasbrunch?

  • Zondag 1 december 2024 | Van 12:30 tot ca. 15:00 uur 

Prijzen van de Sinterklaasbrunch

  • Volwassenen: € 49,75 p.p.
  • Kinderen (3 t/m 12 jaar): € 28,50 p.p.

Incl. koffie, thee, vruchtensappen, frisdranken en een feestelijk glaasje bubbels bij ontvangst

Reserveer een tafel