Sinterklaas

Sinterklaasbuffet

De zondag voor pakjesavond is het een groot Sinterklaas spektakel bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden, met o.a. ons feestelijke Sinterklaasbuffet! Met de hele familie genieten van de lekkerste gerechten die live voor u worden bereid, terwijl de kleintjes zich vermaken in de Wereldeters Kinderhoek, wat een feest! 

Deze activiteit is momenteel niet beschikbaar. Wij zullen via deze webpagina t.z.t. communiceren over onze Sinterklaasactiviteiten in 2021. 

Sinterklaasbuffet bij Van der Valk

Tijdens het Sinterklaasbuffet bepaalt u zelf wat u wilt eten; onze chefs serveren de meest heerlijke, verse gerechten. Naast een ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten vindt u er verschillende snacks en salades uit binnen- en buitenland, ovenverse broodsoorten en mooie streekgerechten. 

Natuurlijk komt ook Sinterklaas een bezoekje brengen aan ons restaurant tijdens het Sinterklaasbuffet, samen met zijn pieten. Is iedereen lief geweest? Want de Sint laat onze jongste gasten natuurlijk niet met lege handjes naar huis gaan! Pepernoten vangen dus, maar ook meedoen met de leuke kinderactiviteiten die onder begeleiding worden georganiseerd. Het Sinterklaasbuffet is ieder jaar weer een succes bij jong en oud!

Wanneer is het Sinterklaasbuffet?

  • N.t.b. | Aanvang vanaf 17.00 uur (Eindtijd 21:30 uur)

Prijzen van het Sinterklaasbuffet

  • Volwassenen: € 37,50 p.p.
  • Kinderen (3 t/m 12 jaar): € 17,50 p.p.

Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, water, frisdranken en koffie/thee. Maximaal 6 alcoholische consumpties per persoon.

Reserveren

Het Sinterklaasbuffet vindt plaats in ons Live Cooking buffetrestaurant. Het is aan te raden om alvast een tafel te reserveren, om teleurstelling te voorkomen. 

Reserveer een tafel

Liever brunchen met Sinterklaas? Kies dan voor onze Sinterklaasbrunch!