Fiets hotel

Van der Valk Hotel Sassenheim – Leiden is, mede dankzij de ideale ligging in de fleurrijke Zuid-Hollandse bloembollenstreek vol prachtige fietsroutes, een ideaal fietshotel in Nederland. Deze routes zijn gratis te verkrijgen bij de receptie, waar we u natuurlijk ook graag meer vertellen over alle bezienswaardigheden in deze bruisende regio. 

Onder fietsers is onze locatie al jaren geliefd als fiets hotel en de perfecte uitvalsbasis voor een lange of korte fietsvakantie in Nederland. Niet alleen bent u binnen een mum van tijd op het strand van Noordwijk of in de Amsterdamse Waterleidingduinen, ook ligt ons fiets hotel vlakbij de Kagerplassen, waar u prachtig omheen kunt fietsen of een vaartocht kunt maken. In het voorjaar is een fietstocht naar de Keukenhof in Lisse of een fietsroute naar de Tulperij zeer aan te raden. Na een sportieve dag fietsen langs vele fleurige bloemenvelden vol geurige bloemen kunt u in ons fiets hotel ontspannen nagenieten met heerlijke faciliteiten. Zo hoort een fietsvakantie in Nederland te zijn! 

Hotel met fietsverhuur  

Wij hebben in ons fiets hotel ook de mogelijkheid om fietsen of E-bikes te huren, dus als u geen eigen fietsen kunt of wilt meenemen is dat een ideale oplossing! Wilt u fietsen huren in ons hotel tijdens uw verblijf? Maak dan voorafgaand alvast een reservering voor de fietsen of E-bikes om teleurstelling te voorkomen. Zeker in het voorjaar en in de zomer wijzigt de beschikbaarheid van onze fietsverhuur snel en dan is het fijn als u alvast fietsen gereserveerd heeft.  

Fietsverhuur 

Fietsarrangementen 

Wilt u meerdere dagen in ons fiets hotel verblijven voor een korte fietsvakantie? Kies dan voor een fietsarrangement! U verblijf 2 of 3 nachten in een van onze ruime Comfort- of Deluxe kamers inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en 2x een heerlijk driegangendiner in restaurant Nest.  

Bekijk fietsarrangement 

Overdekte fietsenstalling met oplaadpunt  

Neemt u wel graag uw eigen fietsen mee naar ons fiets hotel? Dan kunt u deze gratis plaatsen in onze overdekte en afgesloten fietsenstalling op het parkeerterrein. Deze fietsenstalling is uitsluitend te openen met een geldige kamersleutel, dus u kunt uw fietsen met een gerust hart stallen. 

In de overdekte fietsenstalling is ook een oplaadpunt aanwezig waar u gratis uw E-bike kunt opladen.