Hotel met sauna op de kamer 

Bent u op zoek naar een hotel met sauna op de kamer? Dan bent u bij Van der Valk Hotel Sassenheim – Leiden aan het juiste adres! In onze recent gerenoveerde North Suite vindt u namelijk een prachtige tweepersoons privé sauna op de kamer, zodat u samen kunt genieten van de ultieme spa-beleving in de rust en privacy van uw eigen hotelkamer. 

Bekijk de North Suite 

Hotelkamer met sauna en meer 

Naast de sauna is er op deze hotelkamer nog veel meer om van te genieten tijdens uw verblijf. Een hotel met sauna op de kamer is natuurlijk al een fantastische locatie voor een romantisch nachtje weg en de rest van de hotelkamer maakt uw verblijf in deze privé wellness helemaal af! Wat dacht u van de heerlijke regendouche en het luxe bubbelbad in de prachtige open badkamer? Of kies voor een avondje loungen op het riante Kingsize bed met een leuke film van Netflix op de grote 60” flatscreen televisie in de kamer?  

De kamer in ons hotel met een privé sauna is de North Suite, maar u kunt als hotelgast ook altijd gratis genieten van onze algemeen toegankelijk saunafaciliteiten. Mocht deze hotelkamer niet beschikbaar zijn, dan bieden deze een goed alternatief: 

Bekijk algemene saunafaciliteiten 

De North Suite heeft een sauna op de kamer, maar daarnaast hebben wij nog meer prachtige thema suites waar u heerlijk kunt genieten van mooie en luxe kamerfaciliteiten. Ook is het mogelijk om uw verblijf uit te breiden en te kiezen voor een uitgebreid hotelarrangement. Als u wenst te verblijven in ons hotel met sauna op de kamer inclusief ontbijt en diner, bekijk dan ook nog even de beschikbaarheid van onze North Suite in het Suite Dream Arrangement voor een volledig verzorgd verblijf! 

Suite Dream Arrangement