Toeristische info

Agenda

Onze agenda staat vol met verrassende activiteiten in en om ons hotel. Lees meer

Volgende

Locatie

Noordwijk

Noordwijk aan Zee is zeker een bezoekje waard, want deze plaats heeft veel te bieden. Noordwijk ligt op slechts 10 minuten rijden van Hotel Sassenheim-Leiden en daarom ideaal te combineren met uw overnachting bij ons hotel.

Noordwijk is vooral bekend om zijn prachtige strand, de levendige boulevard en de gezellige winkelstraat waar de winkels zeven dagen per week geopend zijn. Iedereen die houdt van zon, zee, strand, een bruisend uitgaansleven, lekkere restaurantjes, theater en vooral veel gezelligheid, zit helemaal goed in Noordwijk aan Zee.

Noordwijk Binnen

Daarnaast heeft Noordwijk nog een dorpskern, te weten het pittoreske Noordwijk Binnen. Rondom deze sfeervolle binnenkern liggen verschillende winkeltjes en restaurantjes en vinden geregeld evenementen plaats. Ook kunt u hier een bezoek brengen aan de Kerktop van de Sint Jeroen kerk.

Watersport in Noordwijk

Watersportcentrum Beachbreak is een paradijs voor watersporters en gasten die uit de drukte willen genieten van een heerlijk kopje koffie. Ook kun je hier een surf of kitesurfles boeken! Al meer ervaren in de watersport? Dan is huren van materiaal uiteraard ook mogelijk. Kitesets, surfboards, SUP's en Kayaks zijn onder andere te huur bij BeachBreak. Meer info: beachbreak.nl

Zomerse evenementen

In de zomermaanden is er in Noordwijk veel te beleven, bijvoorbeeld de wekelijkse Zomermarkt, de hardloopwedstrijd 'De 10 van Noordwijk' en Ibiza Festival Noordwijk. 

Space Expo

Daarnaast is Space Expo zeker een bezoekje waard. Tijdens een bezoek aan Space Expo wordt je meegenomen op reis langs planeten en de Melkwegstelsels. Ook leer je van alles over de ruimtevaart. Meer informatie over Space Expo is te lezen op de website van Space Expo. 

Jumpin Noordwijk

Ook leuk is het grote overdekte trampolinepark Jumpin Noordwijk, met onder andere een tumbling lane. foam pit en dodge court. 

E-chopper huren
Stap op een elektrische E-chopper en ontdek geruisloos de mooiste plekjes in de Duin- en Bollenstreek. Tijdens deze 100% milieuvriendelijke activiteit maak je een mooie tour door de Duin- en Bollenstreek. De boulevard van Noordwijk, de duinen en de bollenvelden vormen het perfecte decor voor een e-scooter tour.

Livestream

Benieuwd hoe Noordwijk eruit ziet? Klik hier om de livestream webcam te bekijken! 

Een weekend naar de kust

Boek een arrangement en ontdek de badplaats Noordwijk vanuit ons hotel.

Lees meer over de omgeving van ons hotel: