Toeristische info

Agenda

Onze agenda staat vol met verrassende activiteiten in en om ons hotel. Lees meer

Volgende

Locatie

Noordwijk

Noordwijk is zeker een bezoekje waard, want deze plaats heeft veel te bieden. De badplaats is vooral bekend om zijn prachtige strand, de levendige boulevard en de gezellige winkelstraat waar de winkels zeven dagen per week geopend zijn. Iedereen die houdt van zon, zee, strand, een bruisend uitgaansleven, lekkere restaurantjes, theater en vooral veel gezelligheid, zit helemaal goed in Noordwijk aan Zee.

Daarnaast heeft de badplaats nog een dorpskern, te weten het pittoreske Noordwijk Binnen. Rondom deze sfeervolle binnenkern liggen verschillende winkeltjes en restaurantjes en vinden geregeld evenementen plaats. Ook kunt u hier een bezoek brengen aan de Kerktop van de Sint Jeroen kerk.

Watersportcentrum Beachbreak is een paradijs voor watersporters en gasten die uit de drukte willen genieten van een heerlijk kopje koffie. Er is een mogelijkheid om lid te worden van onze club maar ook om een surf of kitesurfles te boeken! 

Al meer ervaren in de watersport? Dan is huren van materiaal uiteraard ook mogelijk. Kitesets, surfboards, SUP's en Kayaks zijn onder andere te huur bij BeachBreak. Meer info: beachbreak.nl

Ook is het mogelijk om via Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden een dagkaart aan te schaffen. Voor € 10 per persoon kan je met deze BeachBreak Friendcard de gehele dag gebruik maken van materialen van Beach Break. Klik hier voor meer info.

 Boek een arrangement en ontdek Noordwijk vanuit ons hotel.