Oud en Nieuw bij Hotel Sassenheim

Maak oud en nieuw dit jaar onvergetelijk en beleef oudjaarsavond en nieuwjaarsdag bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden! Sluit het jaar in stijl af met uw geliefde, vrienden en familie met een van onze spetterende oud en nieuw arrangementen of start het jaar goed met een feestelijke nieuwjaarsbrunch!

Oud en Nieuw activiteiten

Oud en Nieuw bij Van der Valk

Wilt u in stijl afscheid nemen van het huidige jaar en het nieuwe jaar feestelijk verwelkomen? Kom dan Oud en Nieuw vieren bij Van der Valk met een van onze mooie arrangementen en activiteiten. Zowel voor een romantisch samenzijn met uw geliefde als een feestelijke gebeurtenis met de hele familie hebben we meerdere mogelijkheden. Oud en Nieuw wordt onvergetelijk!

Naast een heerlijk ontspannen Oud en Nieuw arrangement, waarbij u de jaarwisseling beleeft vanuit een van onze luxe hotelkamers inclusief vele extra's, bieden we ook een aantal leuke oud en nieuw activiteiten aan in ons restaurant Nest en het Live Cooking buffet restaurant. Het Oud en Nieuw arrangement wordt op deze pagina zichtbaar zodra dit beschikbaar en boekbaar is.

We beginnen Nieuwjaarsdag feestelijk met een uitgebreid Nieuwjaarsontbijt inclusief allerlei lekkernijen en extra veel uitslaaptijd, want we beginnen iets later dan normaal! Wilt u liever genieten van een feestelijke Nieuwjaarsbrunch? Ook dat is mogelijk! Zowel voor hotelgasten als gasten uit de regio staan er met Oud en Nieuw verschillende belevenissen op het programma waar we u graag ontvangen!