Agenda

Onze agenda staat vol met verrassende activiteiten in en om ons hotel. Lees meer

Volgende

Locatie

Strandtenten

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden bevindt zich vlakbij het strand van zowel Noordwijk als Katwijk. Beide stranden beschikken over een tal van leuke en hippe strandtenten. Hier kunt u heerlijk even tot rust komen en een drankje drinken. Daarnaast kunt u na een bezoek aan één van de strandtenten een rustgevende wandeling maken over het strand of even bijkleuren in de zon bij mooi weer!

Wanneer u in Noordwijk aan Zee bent kunt u een bezoek brengen aan de volgende strandtenten:

Gaat u liever de Boulevard van Katwijk verkennen? Ga dan langs bij één van de volgende strandtenten:

Alle strandtenten hebben een eigen menu, een andere sfeer, en geeft u op zijn eigen manier een unieke ervaring. Bezoek de website van de strandtenten om een impressie te krijgen van wat iedere strandtent u te bieden heeft.

Nederzandt

Op 20 minuten (rij)afstand van ons hotel ligt strandplaats Nederzandt. Dit is een unieke en duurzame evenementenlocatie met een sfeervol restaurant middenin een prachtig natuurgebied aan de Langevelderslag in Noordwijk aan Zee. Strandplaats Nederzandt ademt een ongedwongen, warme en toegankelijke sfeer uit.

Het hele jaar door kunt u bij strandplaats Nederzandt genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner en waanzinnig leuke activiteiten zoals Expeditie Robinson, suppen, mountainbiken of surfen. Naast vele sportieve activiteiten worden er ook ontspannende, culinaire en creatieve activiteiten aangeboden. Denk daarbij aan yoga, een wijnproeverij, een cocktailworkshop of een DJ workshop.

Kom ook eens genieten van één van de vele jaarlijks terugkerende evenementen voor het hele gezin en de live entertainment op zondag. Bij strandplaats Nederzandt is er (bijna) altijd wel wat te beleven! Bekijk de hele agenda op de website van Nederzandt.

Openbaar vervoer

Ieder half uur vertrekt er vanaf bushalte Station Sassenheim een bus richting de boulevard van Noordwijk. Deze bushalte ligt op circa 10 minuten lopen vanaf ons hotel. Katwijk aan Zee is iets verder gelegen dan het strand van Noordwijk. Er zijn meerdere mogelijkheden om Katwijk aan Zee met het openbaar vervoer te bereiken. Wij raden u aan de website van NS te raadplegen voor de reismogelijkheden en actuele reistijden.

Parkeren

Zowel de boulevard van Katwijk als de boulevard van Noordwijk kunt u bereiken met de auto in circa 15 minuten. Bij beide locaties zijn er voldoende parkeergelegenheden beschikbaar. Let er wel op dat dit betaald parkeren is.

Fiets huren

U kunt bij lekker weer ook op de fiets naar de strandtenten gaan! Bij de receptie van ons hotel kunt u zowel gewone fietsen als e-bikes huren. Ook zijn er diverse fietsroutes beschikbaar, die het receptiepersoneel graag aan u meegeeft. Klik hier voor meer informatie over het huren van fietsen in ons hotel.