Over Live Cooking

Live Cooking buffet

Van 28 november t/m 19 december 2021 is het Live Cooking dinerbuffet gesloten. In plaats daarvan serveren wij op de zaterdagen tijdelijk de Zondagsbrunch van 12:30 tot ca. 15:00 uur.

Reserveer de zaterdagsbrunch

Wij ontvangen u graag voor een gezellige avond met vrienden en/of familie! Uiteraard worden er weer leuke kinderactiviteiten onder begeleiding georganiseerd in de Wereldeters Kinderhoek.  

Neem alvast een kijkje in het Live Cooking gedeelte van restaurant Nest door middel van een Virtual Tour

Bekijk hier de meest actuele informatie over onze COVID19 maatregelen.

Openingstijden

Het Live Cooking dinerbuffet is gesloten van zondag 28 november t/m zondag 19 december 2021. Daarna volgt de kerstperiode. U kunt een tafelreservering maken voor de zaterdagen vanaf januari 2022, dan gelden de onderstaande openingstijden:

Iedere zaterdag van 17:30 tot 20:30 uur, met uitzondering van de onderstaande data:

  • Zaterdag 1 januari 2022 

Prijzen 2021 

Zaterdag:

  • Volwassenen: € 47,50 p.p.
  • Kinderen (3 t/m 12 jaar): € 22,50 p.p.

Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, water, frisdranken en koffie/thee. Maximaal 6 alcoholische consumpties per persoon. Op feestdagen gelden aangepaste tarieven. 

Reserveren voor Live Cooking

Het maken van een tafelreservering voor Live Cooking Sassenheim is noodzakelijk. Dit kan uitsluitend telefonisch via de receptie op telefoonnummer +31(0)252-219019

Wij attenderen u graag op het volgende:

  • Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap en tevens de Corona regels.
  • Voor groepen vanaf 10 personen is het niet altijd mogelijk om één lange tafel te garanderen. Hartelijk dank voor uw begrip.
  • Houd er rekening mee dat u bij onze Live Cooking Diner vooraf dient te betalen. Hiermee willen wij wachttijd na uw diner voorkomen en hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Bij vragen, staan wij u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer +31(0)252-219019 of u kunt ons mailen via sassenheim@valk.com. Live Cooking Van der Valk Sassenheim ziet uit naar uw komst!

Live Cooking menukaart

Het Live Cooking menu is afhankelijk van seizoensgebonden producten en is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen. Onze menukaarten zijn te vinden op deze pagina van onze webapp. (Eventuele updates onder voorbehoud, de menukaarten komen online zodra deze definitief zijn).

Andere Live Cooking activiteiten

Op zondag vindt onze beroemde Van der Valk Zondagsbrunch plaats, waar we u natuurlijk graag verwelkomen voor een gezellige brunch met de hele familie! Tevens hebben we geregeld een uitgebreid lunchbuffet, dus neem gerust contact met ons op om u daarvoor aan te melden. Ons Banquet Sales team vertelt u graag wanneer de eerstevolgende mogelijkheid is; u kunt hen telefonisch bereiken via tel. +31(0)252-462255