Over Restaurant Nest

A la carte Restaurant

Wij laten u graag kennismaken met Restaurant Nest. Dit is ons trendy à la carte restaurant. U ontdekt hier de heerlijkste biologische streekgerechten, zeer vakkundig bereid door onze ervaren chef-koks. Een feestelijke familieavond, een romantisch diner of een gezellige brunch; bij restaurant Nest bent u voor iedere gelegenheid welkom.

Bekijk hieronder alvast de vernieuwde dinerkaart.

Voorgerechten

‘Chef’s favorite’

Lauwwarme halve Canadese kreeft | 17.50
Aardappelsalade | Aardappeltruffelpapier | Schuim van Dragon

Breekbrood 6.95
Kruidenboter | Boter | Olijventapenade

Kreeftenbisque 9.50
Gamba | Citrus | Tomaat

Pompoensoep 7.50
Bosui | Kaneel | Zonnebloempitten | Crème fraîche

Carpaccio klassieker 12.75
Carpaccio van de lende | Truffelmayonaise | Rucola | Pijnboompitten | Grana Padano | Cherry tomaatjes                             

Makreel 13.75
Op 3 manieren bereid | Pompoen | Yoghurt | Pepita’s

Zalm 12.75
Ceviche | Crème fraîche | Granny Smith | Haringkuit | Frisée

Bloemkool (Veganistisch) 12.50
Quinoa | Appelsap | Zwarte olijf | Sjalot | Mizuna 

Vitello Tonato 12.75
Rosé gebraden kalfsmuis | Tonijnmayonaise | Filodeeg | Frisse salade | Uiencompote

Geitenkaas 12.25
Biet | Basilicum | Balsamico | Brioche | Macadamianoten

 

Hoofdgerechten Vis

‘Chef’s favorite’
Surf & Turf (per 2 personen)
Tomahawk (900 gr.) | Kreeft (450 gr.) | Bearnaise | Groene asperge | Bimi | Romanesco
77.50

Kabeljauw 24.50
Venkel | Appel | Groene asperge | Bimi 

Rode Mulfilet 24.75
Couscous | Ratatouille | Olijfolie | Schaaldierenjus 

Zalmfilet 23.50
Bouillabaisse | Mousseline | Seizoensgroenten | Artisjok 

Duo Scholfilet 23.75
Kataifi | Kruidenkorst | Vongole | Groene groenten | Beurre blanc                   

Dorade 23.50
Gegrild | Risotto | Schaal& schelpdieren | Groene groenten | Salsa verde | Zeekraal

Hoofdgerechten Vegetarisch

Gnocchi 19.25
Gremolata | Tomatensaus | Bimi | Parmezaan | Basilicum

Risotto 19.25
Biet | Balsamico | Walnoot | Bietchips | Zeekraal | Olijf

Truffelpasta 19.25
Linguine | Krokante parmezaan | Gegrilde groenten | Truffelsaus

Hoofdgerechten Vlees

‘Chef’s favorite’

Tournedos “Rossini” | 35.00
Gebakken in roomboter | Eendenlever | Madeirajus | Pommes Fondant | Groene asperge | Pastinaak

Schnitzel klassieker 18.25
Seizoensgroenten | Mousseline | Citroen | Met keuze uit: Kalfsjus of Gorgonzolasaus 

Rouleaux Maiskip 22.75
Mais kipfilet | Pata Negra | Mais | Baba Ganoush | Courgette | Pepita’s

Spareribs 21.00
Varkensrib | BBQ lak | Groentenstoof | Knoflooksaus

Steak tartaar (rauw geserveerd) 21.50
Voor de liefhebber: aan tafel bereide steak tartaar

Rib roast 24.50
Langzaam gegaard | Moghrabieh | Courgette | Aubergine | Beurre Café de Paris

Proeverij van lam 27.50
Lamsrack | Langzaam gegaard | Saucijs | Asperge | Macadamia noten | Lamsjus

Hoofdgerechten Meat Specials

UIT DE MIBRASA, BLACKRANCH HOUTSKOOL GESTOOKTE OVEN

STRIPLOIN - Runder entrecôte uit de dry aged kast
250 gram | € 27.50

T-BONE - Runder T-bone steak uit de dry aged kast
450 gram | € 31.50

BEEFBURGER – Black Angus hamburger
200 gram |  € 19.50

DENVER STEAK - Black Angus Denver steak
250 gram | € 22.75

KALFS KOTELET – Rosé kalfsvlees
300 gram | € 28.50

USA SUKADE - Black Angus rundersukade steak
225 gram | € 23.75

De gerechten worden geserveerd met in knoflookolie gemarineerde trostomaatjes met rozemarijn en zeezout, geroosterde Rozeval aardappels en huisgemaakte kruidenboter.

 

Desserts

‘Chef’s favorite’
Dessert parade | vanaf 2 personen 9.75 p.p.
Parade van de allerlekkerste mini desserts van de patissier

Crème brûlée New style 7.75
Bastogne | Karamel | Tonkabonen ijs | Choco tuille

Snicker 7.75
Snickerijs | Panna Cotta van pinda | Chocolade | Toffee

Chocolade Moulleux 8.25
Warme chocolade taart | Mandarijn | Sinaasappel roomijs | Kletskop | Basilicum

Passievrucht 8.50
Passievrucht | Biscuit | Chocolade | Perzik sorbetijs | Aardbei

Kaasplankje 3 st. 9.75   |   4 st. 12.25   |   5 st. 14.75
Kaasplankje van diverse kazen | Notenbrood | Marmelades 

Reserveren bij restaurant Nest

Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u om een tafel te reserveren.

Helaas kunnen wij geen tafelvoorkeur opnemen. We zullen altijd een gezellig tafeltje voor u uitzoeken en houden rekening met de grootte van uw groep. Alvast bedankt voor uw begrip. 

*Ons menu is afhankelijk van seizoensgebonden producten en is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

** Boven de 10 personen bieden we een speciaal menu om de wachttijd in het restaurant te beperken. Vraag onze receptie voor meer informatie.

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0252-219019 of u kunt ons mailen via sassenheim@valk.com.