Over Restaurant Nest

A la carte Restaurant

Wij laten u graag kennismaken met Restaurant Nest. Dit is ons trendy à la carte restaurant. U ontdekt hier de heerlijkste biologische streekgerechten, zeer vakkundig bereid door onze ervaren chef-koks. Een feestelijke familieavond, een romantisch diner of een gezellige brunch; bij restaurant Nest bent u voor iedere gelegenheid welkom.

Bekijk hieronder alvast de vernieuwde dinerkaart.

Voorgerechten

‘Chef’s favorite’

Wild zwijnfilet | 12.75
Gepekeld en licht gerookt | Zuurkoolmayonaise | Aardappelsalade | Krokante oude kaas | Dragon

Breekbrood 6.95
Kruidenboter | Boter | Antiboise

Uiensoep 7.50
Zoete ui | Brioche toast | Oude kaas

Kreeftenbisque 9.50
Hollandse garnalen | Gekaramelliseerde uitjes | Schuim van mossel en kerrie

Carpaccio klassieker 12.75
Carpaccio van de lende | Truffelmayonaise | Rucola | Pijnboompitten | Grana Padano | Cherrytomaatjes

Tonijn 14.25
Geroosterd | Cake van ras el hanout | Zoetzure pastinaak | Notenkruim | Kewpiemayonaise

Biet & Biet (vega) 9.75
Zuurdesem crouton | Lichtgerookte rode biet | Geroosterde gele biet | Mayonaise van 1001-nachtkruiden | Bietchips

Gerookte zalm 12.75
Tartaar | Crème fraîche | Mini courgette | Macadamia | Micro leaves

Geitenkaas (vega) 12.25
Biet | Basilicum | Balsamico | Brioche | Macadamianoten

 

Hoofdgerechten Vis

‘Chef’s favorite’
Kreeft Singapore
Hele kreeft (450 gr.) | Singaporesaus | Mousseline | Peulvruchten
42.50

Skrei 23.75
Belugalinzen | Tomatenjam | Bloemkool | Saus vierge

Zalmfilet 24.50
Bouillabaisse | Doperwt | Fettuccine | Basilicumschuim

Schaaldieren 23.50
Linguini | Gamba | Hollandse garnalen | Coquille | Kreeftenjus

Zeebaars 23.75
Gegrild | Zoete aardappel | Mediterrane groentenstoof | Zwarte olijf

Hoofdgerechten Vegetarisch

American Pancake 19.25
Pompoen | Geitenkaas | Pecannoten | Tomatenjam

Risotto Truffel (ook Veganistisch mogelijk) 19.25
Bomba risotto | Bospaddenstoelen | Groenten | Truffeljus | Rucolacress

Canneloni 19.25
Spinazie | Ricotta | Citrus | Portobello | Parmezaanchips | Groene groenten

Hoofdgerechten Vlees

‘Chef’s favorite’

Mixed Grill (per 2 personen) | 28.50 p.p.
Uit de Mibrasa-oven | Kalfsjus | Gegrilde seizoensgroenten | Kruidenboter | Cajun rosevalaardappels

Schnitzel klassieker 19.50
Seizoensgroenten | Mousseline | Citroen | Kaassaus | Parmaham

Eendenborst 23.50
Gekaramelliseerde witlof | Aardappel | Broccoli | Sabayon van PX

Spareribs 21.50
Varkensrib | BBQ lak | Geroosterde tomaatjes | Knoflooksaus

Short Rib 23.50
Traag gegaard | Knolselderij | Parmezaanjus | Seizoensgroenten

Kalfshaas 23.50
Groene asperge | Chorizo | Doperwt | Schuim van zwarte olijf en knoflook

Maïskip 22.75
Suprème | Bomba risotto | Peulvruchten | Kippenjus | Snijboonvinaigrette

Hoofdgerechten Meat Specials

UIT DE MIBRASA, BLACKRANCH HOUTSKOOL GESTOOKTE OVEN

STRIPLOIN - Runder entrecôte uit de dry aged kast
250 gram | € 27.50

T-BONE - Runder T-bone steak uit de dry aged kast
450 gram | € 31.50

BEEFBURGER – Black Angus hamburger
200 gram |  € 19.50

DENVER STEAK - Black Angus Denver steak
250 gram | € 22.75

KALFS KOTELET – Rosé kalfsvlees
300 gram | € 28.50

USA SUKADE - Black Angus rundersukade steak
225 gram | € 23.75

De gerechten worden geserveerd met in knoflookolie gemarineerde trostomaatjes met rozemarijn en zeezout, geroosterde Rozeval aardappels en huisgemaakte kruidenboter.

 

Desserts

‘Chef’s favorite’
Dessert parade | vanaf 2 personen 9.75 p.p.
Parade van de allerlekkerste mini desserts van de patissier

Crème brûlée Hazelnoot 8.25
Braam | Bes | Nutella | Walnootijs

Cannoli 8.75
Krokant | Crème van pistache | Chocolade-ijs | Passievruchten-gel

Chocoladetruffel 9.25
Pure chocolade | Krokant van anijs | IJs van Turkse yoghurt

Tarte tatin 8.75
IJs van Kaffir-lime | Schuim van basilicum

Kaasplankje 3 st. 8.75   |   4 st. 11.25   |   5 st. 13.75
Kaasplankje van diverse kazen | Notenbrood | Marmelades 

Reserveren bij restaurant Nest

Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u om een tafel te reserveren.

Helaas kunnen wij geen tafelvoorkeur opnemen. We zullen altijd een gezellig tafeltje voor u uitzoeken en houden rekening met de grootte van uw groep. Alvast bedankt voor uw begrip. 

*Ons menu is afhankelijk van seizoensgebonden producten en is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

** Boven de 10 personen bieden we een speciaal menu om de wachttijd in het restaurant te beperken. Vraag onze receptie voor meer informatie.

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0252-219019 of u kunt ons mailen via sassenheim@valk.com.