Diner Van der Valk

Geniet met vrienden, familie, bekenden of collega’s van een heerlijk diner bij à la carte restaurant Nest Sassenheim. Met een gevarieerde menukaart, afgestemd op de seizoenen, bent u, als u voor een diner Van der Valk Hotel Sassenheim – Leiden bezoekt, verzekerd van een heerlijke avond vol culinaire verrassingen. 

Bekijk menukaarten

Wie ooit voor een feestelijke diner Van der Valk binnen stapte, weet waarom onze locaties al jaren in de top van de meest populaire familie-uitjes staan voor uiteenlopende gelegenheden zoals verjaardagen, bruiloften of jubilea. Maar ook voor een gezellige brunch of een romantisch diner is Van der Valk Hotel Sassenheim – Leiden dé plek bij uitstek.

Reserveer een tafel

Restaurant Nest in Sassenheim

Restaurant Nest is een trendy à  la carte restaurant met een gevarieerd aanbod van heerlijke biologische streekgerechten en culinaire verrassingen, die zeer vakkundig worden bereid door onze ervaren chef-koks. De stijlvolle inrichting, met tropische accenten en warme goudtinten, voelt aan als een ruime en gezellige huiskamer waar u zich direct thuis zult voelen.

Bij mooi weer openen wij ook de deuren naar het ruime terras, dat aan de zijkant van restaurant Nest te vinden is. Hier kunt u heerlijk in het zonnetje of onder een parasol genieten van een kopje koffie met gebak, lunch, borrel of diner. Het is niet mogelijk om voor het terras te reserveren. 

Achter het à la carte gedeelte in restaurant Nest vindt u het Live Cooking Buffet restaurant van Hotel Sassenheim - Leiden, waar de beroemde Van der Valk diner buffetten en brunches worden georganiseerd. Ook kunnen onze kleinste gasten hier terecht in de Wereldeters Kinderhoek, waar in de weekenden – tijdens de buffetten – de leukste bak- en knutselactiviteiten onder begeleiding worden georganiseerd. Het Wereldeters Kindermenu, dat in restaurant Nest wordt geserveerd, is inmiddels een begrip in Sassenheim en omstreken!

Bezoek restaurantnest.nl

Reserveren bij restaurant Nest

Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u om een tafel te reserveren. Tevens maken wij u graag alvast attent op de onderstaande informatie: 

  • Helaas kunnen wij geen tafelvoorkeur opnemen. We zullen altijd een gezellig tafeltje voor u uitzoeken en houden rekening met de grootte van uw groep. Alvast bedankt voor uw begrip. 
  • Ons menu is afhankelijk van seizoensgebonden producten en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen. Wij vragen hiervoor uw begrip.
  • Boven de 10 personen bieden we een speciaal menu om de wachttijd in het restaurant te beperken. Vraag onze receptie voor meer informatie.

Reserveer een tafel

Heeft u vragen?
Wij staan u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer +31(0)252-219019 of per mail op sassenheim@valk.com.