Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden

Over Restaurant Nest

Live Cooking Buffet

Wij serveren iedere vrijdag, zaterdag en zondag van 17.00 tot 21.30 uur het Live Cooking Buffet in ons Restaurant Nest.

Hier worden uw gerechten vers bereid en bepaalt u zelf wat u wilt eten. Naast een ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten, vindt u er een diversiteit aan “snacks & salads” uit binnen- en buitenland. Ook vindt u hier een gevarieerd aanbod huisgebakken broodsoorten en streekgerechten. Neem alvast een kijkje in het Live Cooking gedeelte van restaurant Nest door middel van een Virtual Tour.

Tijdens het Live Cooking Buffet worden leuke activiteiten voor de kids georganiseerd in onze kinderhoek

Prijzen

Regulier tarief Live Cooking:

  • Volwassenen: € 32,50 (za € 37,50)
  • Kinderen (3 t/m 12 jaar): € 12,50 (za € 17,50)

Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, water, frisdranken en koffie/thee. Maximaal 6 alcoholische consumpties per persoon. 

Vanaf 1 september 2018 geldt op vrijdag een aangepast tarief, namelijk € 37,50 per volwassene en € 17,50 per kind (3 t/m 12 jaar). De tarieven op zondag blijven ongewijzigd.

Op vrijdag 9 en vrijdag 23 november serveren wij een uitgebreid Live Cooking Wild Buffet. Tijdens het Live Cooking Wild Buffet geniet u van uiteenlopende wildspecialiteiten als aanvulling op het Live Cooking Buffet. Op deze data geldt een aangepast tarief. 

Op feestdagen gelden aangepaste tarieven.

Live Cooking menukaart

Bekijk hieronder alvast onze Live Cooking menukaart.

*Het onderstaande Live Cooking menu is afhankelijk van seizoensgebonden producten en is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.  

Voorgerechten

Diverse broodsoorten >> met keuze uit onder andere: tapenade, aioli, kruidenboter en roomboter

Charcuterie >> assortiment hammen en worstsoorten

Diverse kaassoorten, chutneys en diverse noten

Diverse voorgerechten, waaronder: carpaccio, serrano ham, gerookte zalm en salades

Uitgebreid saladebuffet met diverse soorten rauwkost, dressings, vinaigrette, croutons en verse kruiden

Diverse salades, waaronder huzarensalade, pikante Mexicaanse salade, pastasalade, artisjoksalade, garnalensalade, tonijnsalade, waldorfsalade & aardappelsalade

Tapas assortiment met o.a. olijven, gedroogte tomaten, dolma's, chorizo en knoflookbrood

Vegetarische minestronesoep

Gevogelte bouillon

Hoofdgerechten

Diverse vleesgerechten uit de mibrasa oven, waaronder: varkensprocureur, gemarineerde spareribs, entrecôte, spareribs en drumsticks

Verschillende vleesgerechten van de bakplaat, waaronder: kipfilet, biefstuk en varkenshaas

Diverse sauzen, waaronder: roomsaus, pepersaus en basilicumjus

Diverse vissoorten van de bakplaat: zalmfilet, garnaalspiesjes en tongfilet

Vers gewokte rijst, mie of noodles met onder andere keuze uit: biefstukreepjes, kipreepjes, wokgarnalen en diverse wokgroenten en bijbehorende sauzen

Risotto funghi, ratatouille Milanse en cannelloni

Verse pizza's uit de pizza oven

Snacks: friet, aardappelwedges, kroketten en frikandellen

Desserts

Panna cotta

Verse fruitsalade

Diverse lekkernijen, waaronder: chocolademousse, crème Catalana, slagroomsoesjes,
mini donuts, pastel de Nata en wafels

Mango bavarois en chocolade-frambozenbavarois

Diverse taarten

Chocoladefontein met diverse fruitsoorten en toppings

Diverse ijssoorten met ruime keuze aan toppings

Diverse warme desserts 

Reserveren Live Cooking Diner

Om teleurstelling te voorkomen raden we aan om een tafel te reserveren. U kunt een tafel reserveren vanaf 17.00 tot 19.30 uur. Na 19.30 uur nemen wij geen tafels meer aan.

Bij vragen, staan wij u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0252-219019 of u kunt ons mailen via sassenheim@valk.com.

Wilt u reserveren op uw mobiel? Swipe naar rechts om de datum etc. te kiezen.