Over Restaurant Nest

Live Cooking Buffet

Wij serveren iedere vrijdag, zaterdag en zondag van 17.00 tot 21.30 uur het Live Cooking Buffet in ons restaurant Nest.

Hier worden uw gerechten vers bereid en bepaalt u zelf wat u wilt eten. Naast een ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten, vindt u er een diversiteit aan “snacks & salads” uit binnen- en buitenland. Ook vindt u hier een gevarieerd aanbod huisgebakken broodsoorten en streekgerechten. Neem alvast een kijkje in het Live Cooking gedeelte van restaurant Nest door middel van een Virtual Tour.

Tijdens het Live Cooking Buffet worden leuke activiteiten voor de kids georganiseerd in onze kinderhoek

Prijzen

Regulier tarief Live Cooking:

Volwassenen:

  • Vrijdag: € 38,50 p.p.
  • Zaterdag: € 38,50 p.p.
  • Zondag € 35,00 p.p.

Kinderen (3 t/m 12 jaar):

  • Vrijdag € 18,50 p.p.
  • Zaterdag € 18,50 p.p.
  • Zondag € 15,00 p.p.

Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, water, frisdranken en koffie/thee. Maximaal 6 alcoholische consumpties per persoon. 

Op feestdagen gelden aangepaste tarieven.

Live Cooking menukaart

Bekijk hieronder alvast onze Live Cooking menukaart.

*Het onderstaande Live Cooking menu is afhankelijk van seizoensgebonden producten en is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.  

Voorgerechten
  • Diverse broodsoorten | Tapenade | Aioli | Hummus | Kruidenboter | Gezoute boter
  • Vegetarische pomodorisoep met crème fraîche 
  • Boeren groentensoep met gehaktballetjes
  • Coburgerham | Paté | Bessen chutney
  • Amsterdamse Ossenworst | Piccalilly 
  • Diverse kaassoorten | Chutney | Walnoten | Druiven
  • Carpaccio | Rucola | Old Amsterdam | Truffelsaus | Pepino pitten
  • Gerookte zalm met dille crème, radijs en bieslook
  • Tomatensalade met mozzarella en pesto dressing
  • Selderijsalade met mandarijn en walnoten
  • Pastasalade met Italiaanse kruiden 
  • Huzarensalade 
  • Garnalensalade met cocktailsaus
  • Spinaziesalade met gorgonzola en yoghurtdressing
  • Diverse salades o.a. ijsbergsla | Rucola | Musclum
  • Diverse dressings | Croutons | Olijfolie
  • Gerookte makreel 
  • Haring met snipperui
  • Diverse soorten sushi | Gember | Wasabi | Sojasaus 
  • Oesters | Citroen | Frambozenvinaigrette 
Hoofdgerechten
  • Uit de Mibrasa oven: Rosbief | Procureur | Spareribs | Drumsticks
  • Van de bakplaat: Kipfilet | Biefstuk | Varkenshaas
  • Diverse sauzen: Roomsaus | Pepersaus | Kruidenjus
  • Verse vissoorten van de bakplaat: Zalmfilet | Garnaalspiesjes | Tongfilet | Hollandaisesaus 
  • Vers gewokte rijst, mie of noodles met keuze uit: Biefstukreepjes | Kipreepjes | Wokgarnalen | Diverse wokgroenten | Diverse sauzen: Teriyaki | Hot & spicy | Oosterse sesam
  • Gehaktballetjes in ketjap satésaus
  • Oosters gekruide kool
  • Witte rijst
  • Kip | Saliejus | Prosciutto
  • Mosselen | Gamba’s | Basilicum 
  • Italiaanse groenten
  • Penne pasta carbonara
  • Kroketten | Kaassoufflé | Frikandellen | Hotwings
  • Frites | Gekruide aardappelwedges 
  • Verse pizza’s uit de pizzaoven. Keuze uit: Champignons | Paprika | Tonijn | Olijven | Ham | Salami | Ui | Pizzakaas | Tomatensaus
Desserts
  • Pannacotta | Chocolademousse | Crema Catalana
  • Verse fruitsalade
  • Slagroomsoesjes | Chocoladesoesjes | Mini donuts | Mini muffins
  • Bitterkoekjes bavarois | Chocolade bavarois | Kokos-ananas bavarois
  • Chocoladefontein | Spekjes | Lange vingers | Marshmallows
  • Diverse ijssoorten met ruime keuze aan toppings 

Reserveren Live Cooking Diner

Om teleurstelling te voorkomen raden we aan om een tafel te reserveren. 

Klik hier om een tafel te reserveren.

Wij attenderen u graag op het volgende:

  • Voor het Live Cooking Buffet op vrijdag, zaterdag en zondag kunt u een tafel reserveren tussen 17.00 en 19.30 uur. Het buffet duurt tot 21.30 uur. Na 19.30 uur nemen wij geen tafels meer aan.
  • Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap.  
  • Graag attenderen wij u er op dat bij groepen van meer dan 10 personen het niet altijd mogelijk is om één lange tafel te garanderen.
  • Graag attenderen wij u erop dat bij Live Cooking de betaling vooraf plaatsvindt. Hiermee willen wij wachtrijen na afloop van uw diner voorkomen en hopen wij u nog betere service te kunnen verlenen.

Bij vragen, staan wij u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer
0252-219019 of u kunt ons mailen via sassenheim@valk.com.