Over Restaurant Nest

Live Cooking Buffet

Wij serveren iedere vrijdag, zaterdag en zondag van 17.00 tot 21.30 uur het Live Cooking Buffet in ons restaurant Nest.

Hier worden uw gerechten vers bereid en bepaalt u zelf wat u wilt eten. Naast een ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten, vindt u er een diversiteit aan “snacks & salads” uit binnen- en buitenland. Ook vindt u hier een gevarieerd aanbod huisgebakken broodsoorten en streekgerechten. Neem alvast een kijkje in het Live Cooking gedeelte van restaurant Nest door middel van een Virtual Tour.

Tijdens het Live Cooking Buffet worden leuke activiteiten voor de kids georganiseerd in onze kinderhoek

Prijzen

Regulier tarief Live Cooking:

Volwassenen:

  • Vrijdag: € 38,50 p.p.
  • Zaterdag: € 38,50 p.p.
  • Zondag € 35,00 p.p.

Kinderen (3 t/m 12 jaar):

  • Vrijdag € 18,50 p.p.
  • Zaterdag € 18,50 p.p.
  • Zondag € 15,00 p.p.

Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, water, frisdranken en koffie/thee. Maximaal 6 alcoholische consumpties per persoon. 

Op feestdagen gelden aangepaste tarieven.

Live Cooking menukaart

Bekijk hieronder alvast onze Live Cooking menukaart.

*Het onderstaande Live Cooking menu is afhankelijk van seizoensgebonden producten en is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.  

Voorgerechten

Diverse broodsoorten >> met keuze uit o.a.: Tapenade | Aioli | Pesto | Kruidenboter | Roomboter
Vegetarische pomodori soep & thaise kippensoep
Charcuterie: assortiment hammen en worstsoorten
Amsterdamse ossenworst | Rosbief | Piccalilli saus
Diverse kaassoorten | Chutneys | Diverse noten
Diverse voorgerechten, waaronder: Carpaccio & gerookte zalm
Verschillende salades, waaronder: Griekse salade met feta kaas, bleekselderij salade, huzarensalade, mexicaanse salade
Diverse soorten sushi
Oesters | Limoen | Frambozenvinaigrette
Saladebuffet met diverse toppings, dressings en vinaigrette

Hoofdgerechten

Uit de mibrasa oven: Procureur | Gemarineerde spareribs | Drumsticks | Entrecote | Beenham
Van de bakplaat verschillende soorten vlees en vis, waaronder: Kipfilet | Biefstuk | Varkenshaas | Hamburgers | Zalm | Garnalenspiesjes | Zeebaars
Diverse sauzen
Kip in ketjap saté saus | Varkenshaas in kokos kerriesaus | Italiaanse spinazie | Aardappelmousselline
Rijst | Ratatouille | Gehaktballetjes in tomatensaus
Vers gewokte rijst, mie of noodles met keuze uit: Biefstukreepjes | Kipreepjes | Wokgarnalen |
Diverse wokgroenten | Diverse sauzen: Teriyaki, Hot & spicy, Oosterse sesam
Verse pizza’s uit de pizza oven. Keuze uit:
Champignons | Paprika | Tonijn | Olijven | Ham | Salami | Ui | Pizzakaas | Tomatensaus
Frites, gekruide aardappel wedges & snacks

Desserts

Uitgebreid dessertbuffet, waaronder: Panna cotta met rood fruit | Tiramisu | Vers fruitsalade |
Chocolademousse | Crème Brûlée | Slagroomsoesjes | Mini donuts & Mini muffins
Chocoladefontein met toppings: spekjes | lange vingers | marshmallows
Diverse ijssoorten met ruime keuze aan toppings

Reserveren Live Cooking Diner

Om teleurstelling te voorkomen raden we aan om een tafel te reserveren. 

Klik hier om een tafel te reserveren.

Wij attenderen u graag op het volgende:

  • Voor het Live Cooking Buffet op vrijdag, zaterdag en zondag kunt u een tafel reserveren tussen 17.00 en 19.30 uur. Het buffet duurt tot 21.30 uur. Na 19.30 uur nemen wij geen tafels meer aan.
  • Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap.  
  • Graag attenderen wij u er op dat bij groepen van meer dan 10 personen het niet altijd mogelijk is om één lange tafel te garanderen.
  • Graag attenderen wij u erop dat bij Live Cooking de betaling vooraf plaatsvindt. Hiermee willen wij wachtrijen na afloop van uw diner voorkomen en hopen wij u nog betere service te kunnen verlenen.

Bij vragen, staan wij u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer
0252-219019 of u kunt ons mailen via sassenheim@valk.com.