Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden

Over Restaurant Nest

Live Cooking Buffet

Wij serveren iedere vrijdag, zaterdag en zondag van 17.00 tot 21.30 uur het Live Cooking Buffet in ons restaurant Nest.

Hier worden uw gerechten vers bereid en bepaalt u zelf wat u wilt eten. Naast een ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten, vindt u er een diversiteit aan “snacks & salads” uit binnen- en buitenland. Ook vindt u hier een gevarieerd aanbod huisgebakken broodsoorten en streekgerechten. Neem alvast een kijkje in het Live Cooking gedeelte van restaurant Nest door middel van een Virtual Tour.

Tijdens het Live Cooking Buffet worden leuke activiteiten voor de kids georganiseerd in onze kinderhoek

Prijzen

Regulier tarief Live Cooking:

  • Volwassenen: zondag € 35,00 | vrijdag & zaterdag € 38,50
  • Kinderen (3 t/m 12 jaar): zondag € 15,00 | vrijdag & zaterdag € 18,50

Prijzen zijn inclusief huiswijn, tapbier, water, frisdranken en koffie/thee. Maximaal 6 alcoholische consumpties per persoon. 

Op feestdagen gelden aangepaste tarieven.

Live Cooking menukaart

Bekijk hieronder alvast onze Live Cooking menukaart.

*Het onderstaande Live Cooking menu is afhankelijk van seizoensgebonden producten en is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.  

Voorgerechten

Diverse broodsoorten >> met keuze uit onder andere: tapenade, aioli, kruidenboter en roomboter

Charcuterie >> assortiment hammen en worstsoorten

Diverse kaassoorten, chutneys en diverse noten

Diverse voorgerechten, waaronder: carpaccio, gerookte zalm, oesters en diverse soorten sushi

Uitgebreid saladebuffet met diverse soorten rauwkost, dressings, vinaigrette, croutons en verse kruiden

Diverse salades, waaronder huzarensalade, pikante Mexicaanse salade, pastasalade, artisjoksalade, garnalensalade, tonijnsalade, waldorfsalade & aardappelsalade

Tapas assortiment met o.a. olijven, gedroogte tomaten, dolma's, chorizo en knoflookbrood

Vegetarische tomatensoep en erwtensoep

Hoofdgerechten

Diverse vleesgerechten uit de mibrasa oven, waaronder: procureur, gemarineerde spareribs, entrecôte, spareribs en drumsticks

Verschillende vleesgerechten van de bakplaat: kipfilet, biefstuk en varkenshaas

Diverse sauzen, waaronder: roomsaus, pepersaus en basilicumjus

Diverse vissoorten van de bakplaat: zalmfilet, garnaalspiesjes en tongfilet

Vers gewokte rijst, mie of noodles met onder andere keuze uit: biefstukreepjes, kipreepjes, wokgarnalen en diverse wokgroenten en bijbehorende sauzen

Diverse warme gerechten, waaronder kip teriyaki, rode kool met appel, stoofperen en wildstoof schotel

Verse pizza's uit de pizza oven

Snacks: frites, aardappelwedges, kroketten en frikandellen

Desserts

Panna cotta

Verse fruitsalade

Diverse lekkernijen, waaronder: chocolademousse, crème Catalana, slagroomsoesjes,
mini donuts, pastel de Nata en wafels

Winterse rijstevla

Mango bavarois en chocolade-frambozenbavarois

Chocoladefontein met diverse fruitsoorten en toppings

Diverse ijssoorten met ruime keuze aan toppings

Diverse warme desserts 

Reserveren Live Cooking Diner

Om teleurstelling te voorkomen raden we aan om een tafel te reserveren. 

Klik hier om een tafel te reserveren.

Wij attenderen u graag op het volgende:

  • Voor het Live Cooking Buffet op vrijdag, zaterdag en zondag kunt u een tafel reserveren tussen 17.00 en 19.30 uur. Het buffet duurt tot 21.30 uur. Na 19.30 uur nemen wij geen tafels meer aan.
  • Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren en houden rekening met de grootte van uw gezelschap.  
  • Graag attenderen wij u er op dat bij groepen van meer dan 10 personen het niet altijd mogelijk is om één lange tafel te garanderen. 

Bij vragen, staan wij u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0252-219019 of u kunt ons mailen via sassenheim@valk.com.