Zakelijke overnachtingen

Soms is de agenda van uw vergadering te vol om in één dag besproken worden. Dan is een vergaderlocatie met hotelkamers natuurlijk ideaal! Vergaderen en overnachten op dezelfde locatie is dé manier om een formele bijeenkomst te combineren met een informele teambuildingsactiviteit, borrel of diner. 

Ontvangt u op uw locatie veel externe gasten en boekt u daarom vaak hotelkamers? Onze salesmanager gaat graag met u in gesprek over de scherpe corporate tarieven die wij u kunnen bieden.

Neem contact op!

Hotelkamers

Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden beschikt over 157 luxe hotelkamers in verschillende categorieën.

Comfort kamers

In onze gerenoveerde Comfort kamers ontbreekt het de vergadergasten aan niets! De kamers zijn ruim 35m2 en beschikken allemaal over een balkon. De Comfort kamers zijn geschikt om te delen met collega's, daar de twinbedden uit elkaar geschoven kunnen worden. Meer informatie over de Comfort kamers vindt u hier.

Deluxe kamers

Onze Deluxe kamers met open badkamer zijn ingedeeld als studio en voelen daarom echt als thuis. De heerlijke badproducten en het riante kingsize bed geven de gasten nét dat beetje extra luxe waar zij na een lange vergaderdag zo aan toe zijn. Meer informatie over de Deluxe kamers vindt u hier.

Superior kamers

Drie bijzondere kamers, waar de deelnemers van uw bijeenkomst volledig tot rust kunnen komen na een lange vergadering. De drie superiorkamers hebben ieder hun eigen charme maar beschikken wel allemaal over een 40 inch flat screen televisie met Orange geluidssysteem (bluetooth speakers). Meer informatie over de Superior kamers vindt u hier.

Suites

In onze unieke suites ervaren de gasten ultiem comfort. Met zeven verschillende thema's is er altijd wel een suite die aansluit bij de smaak en wensen van de gast. Één ding hebben de suites gemeen: wie hier verblijft komt niets te kort! Ook als u op zoek bent naar een hotelkamer voor een langer verblijf in ons hotel, zijn onze hotelsuites ideaal. Nieuwsgierig naar de verschillende thema's? Klik hier!