Solextour door de Bollenstreek

Nostalgie ten top: huur een Solex! Deze brommers uit 1964 brengen u en uw gezelschap naar alle mooie plekjes in de schitterende omgeving van Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden. Of u nu wilt pronken op de boulevard van Noordwijk of een tour langs de bollenvelden maakt, op een Solex is alles leuker!

  • Solextour (3 uur) €39,00
  • Extra uur €11,00
  • Inclusief instructie, routekaart en fietstas (leen)
  • Rijbewijs verplicht
  • WA verzekerd

De startlocatie is bij Have Fun Events in Voorhout. U kunt hier gratis parkeren en er is voldoende ruimte voor uw auto.

 

Elektrische GPS audiotour

GPS audiotours met de stoere Renault Twizy, een 100% elektrisch en milieuvriendelijk voertuig voor 2 personen! De GPS tours van Renzy.nl brengen je langs de mooiste plekken die Zuid-Holland rijk is zoals de Duin en kustlijn, de Bollenstreek, het Groene Hart met haar prachtige polders en windmolens en de historische stad Leiden.

De audiotour vertelt je onderweg alle ins en outs over de omgeving en deelt leuke weetjes. Een unieke ervaring met gegarandeerd aandacht onderweg!

Lees meer over Renzy.nl

TukTuk door de Bollenstreek

Een originele manier om onze prachtige regio te verkennen: per TukTuk!

De TukTukchauffeur van Have Fun Events ontvangt u hartelijk op hun locatie in Voorhout. Het is ook mogelijk om opgehaald te worden bij het hotel, de Keukenhof of op een andere locatie.

De TukTuk is 100% elektrisch. Er kunnen maximaal zes personen in de TukTuk, exclusief de chauffeur. Is uw gezelschap groter dan zes personen? U kunt altijd elektrische scooters en Solexen bijhuren. Uiteraard kunt u onderweg afwisselen.

De tour duurt drie uuw en u kunt - als u wilt - zelf uw route bepalen. Tips nodig? De chauffeur kent de bollenstreek op zijn duimpje!

  • TukTuktour (3 uur) € 195,00
  • Extra uur € 45,00 p.p.

Informatie & reserveren: https://havefunevents.nl/events/tuktuk-tour-door-de-bollenstreek