Varen op de Kagerplassen

Rondvaartbedrijf Rederij Van Hulst

Ben jij benieuwd hoe mooi de Kagerplassen zijn van dichtbij? Rederij van Hulst laat je graag zien hoe mooi hun thuishaven is. Sfeervolle dorpjes worden afgewisseld met natuurgebieden. Voor meer informatie, bekijk de website van Rederij Van Hulst. 

Sloepverhuur Olympia Charters

Op slechts 5 minuten rijden vanaf Hotel Sassenheim ligt de haven van Olympia Charters. De luxe sloepen die zij verhuren zijn uitermate geschikt voor een dagje op het water. Voor het huren van een sloep is een vaarbewijs niet verplicht. Bovendien kunt u na een reservering altijd kosteloos annuleren bij slecht weer. Vaar door de prachtige grachten van Leiden of ga lekker uitwaaien op de Kagerplassen of op het Braassemermeer.

Ontspannen varen, genieten van al het moois en onderweg gezellig picknicken. De keuken van Hotel Sassenheim maakt graag een lunchpakketje voor u klaar. Tip; sluit uw dag op het water af met een heerlijk diner in één van onze restaurants of reserveer een luxe overnachting!

Om eenvoudig vaarroutes samen te stellen, is er een knooppuntennetwerk voor varen gemaakt. Door gebruik te maken van het Sloepennetwerk, wordt het samenstellen van vaarroutes wel heel gemakkelijk! De omgeving van Hotel Sassenheim-Leiden is uitgerust met verschillende vaarroutes, waaronder een route langs Warmond, de Kaag en de Braassem met als opstappunt de haven van Olympia Charters. 

Sloepverhuur Jachthaven Welgelegen

Jachthaven Welgelegen biedt sloepverhuur aan nabij de kagerplassen en u kunt tevens terecht voor een ligplaats van uw boot. De Jachthaven ligt in het groene hart van Oegstgeest wat nog geen 10 minuten van Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden ligt en staat bekend om de gemoedelijke en gezellige sfeer.

Combineer een sloepentocht met een overnachting bij Hotel Sassenheim-Leiden.