Bollenvelden

Verken de bloembollenvelden rondom ons hotel

Welkom in de prachtige Bollenstreek, een betoverend gebied dat zich uitstrekt van Leiden tot aan Haarlem, met pittoreske dorpen zoals Warmond, Noordwijkerhout, Lisse en Hillegom. Ervaar de natuurlijke schoonheid van de bloeiende bloembollenvelden, op slechts een steenworp afstand van ons Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden.

Ontdek adembenemende zeeën van kleurrijke bloemen in het voorjaar, waar de bollenvelden tot leven komen met tulpen, hyacinten en narcissen. Stop onderweg bij een van de vele bloemenstalletjes om een bosje verse tulpen rechtstreeks van het veld te kopen.

Keukenhof - een must-visit attractie

Een bezoek aan de Bollenstreek is niet compleet zonder een trip naar het prachtige Keukenhof in Lisse. Jaarlijks trekt dit internationale bloemenpark zo'n 1 miljoen bezoekers van over de hele wereld. Op slechts 10 minuten rijden van ons hotel kunt u genieten van een overvloed aan bloeiende bloemen. 

Fietsen door de bollenvelden

Ontdek de prachtige omgeving per fiets met onze hoogwaardige huurfietsen, beschikbaar via onze receptie. Kies uit gewone fietsen of elektrische (e-bike) fietsen en verken de omgeving op uw eigen tempo. Ons hotel is gunstig gelegen nabij fietsknooppunten en het Toeristisch Overstappunt Sassenheim, waardoor het plannen van uw fietstocht eenvoudig is.

Ontdek de betoverende wereld van de bloembollenvelden rondom ons hotel en geniet van een onvergetelijk verblijf in de Bollenstreek.

Raadpleeg onze Flower map om de mooiste bloemenvelden in de omgeving te ontdekken.