The Tulip Barn

Bloemrijke ervaring

Ontdek het prachtige voorjaar in de regio met een bezoek aan The Tulip Barn, een kleurrijk juweeltje op slechts een steenworp afstand van ons hotel. Hier kunt u genieten van een betoverende bloemenervaring die u niet snel zult vergeten.

Bloemenparadijs dichtbij

Stap binnen in The Tulip Barn en laat u betoveren door meer dan 175 variëteiten aan tulpen. Wandel tussen de bloeiende bloemen en dompel uzelf onder in de levendige kleuren en heerlijke geuren van het voorjaar. Een bezoek aan deze prachtige tuin is een feest voor de zintuigen en een perfecte manier om het seizoen te vieren.

Unieke beleving voor het hele gezin

The Tulip Barn biedt een unieke ervaring voor gasten van alle leeftijden. Verken de uitgestrekte bloemenvelden, geniet van leuke fotomomenten en ontspan in de gezellige kas. Laat de kinderen zich uitleven in de speeltuin en maak herinneringen die een leven lang meegaan.

Plan uw bezoek aan de Tulip Barn

Bent u klaar om het voorjaar te omarmen? Plan dan uw bezoek aan The Tulip Barn! Gelegen in de buurt van ons hotel, is deze bloemenbestemming gemakkelijk bereikbaar en een perfecte toevoeging aan uw verblijf bij Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden.

Voor een soepele ervaring raden we u aan om uw tickets voor The Tulip Barn online te boeken, gezien de beperkte beschikbaarheid. Tickets worden verkocht in tijdslots om een gelijkmatige doorstroming van bezoekers gedurende de dag te waarborgen. Hoewel het mogelijk is om tickets aan de deur te kopen, kunnen we geen directe toegang op uw gewenste tijd garanderen. Elk ticket biedt toegang tot onze prachtige Tulpen Tuin. Voor degenen die alleen willen genieten van ons eten en drinken, is geen reservering vereist - u bent van harte welkom om langs te komen!

Kies voor een groene reis naar The Tulip Barn!

Omdat parkeergelegenheid beperkt is, raden we het openbaar vervoer of fietsen aan. Een korte treinrit naar station Hillegom gevolgd door een wandeling van 15-20 minuten door schilderachtige bloemenvelden wacht op u. Of fiets als een local door de Bollenstreek, omgeven door levendige velden. Hoe dan ook, de reis is onderdeel van de ervaring, gevuld met adembenemende uitzichten en de essentie van de Nederlandse natuur.

Adres: 3e Loosterweg 130 | Hillegom