Eiland Koudenhoorn

Ontspanning op Eiland Koudenhoorn

Verken de ideale locatie voor ontspanning en geniet van de zon op Eiland Koudenhoorn in Warmond. Dit eiland staat al geruime tijd bekend om zijn charmante recreatiestrand, 't Joppe, dat zowel jong als oud aantrekt voor een dag vol plezier aan het water.

Recreatiestrand Koudenhoorn

Het recreatiestrand op Eiland Koudenhoorn biedt een welkome verademing tijdens zonnige zomerdagen. Met een afgebakend zwemgedeelte hoeft u zich geen zorgen te maken over de aanwezigheid van vele bootjes in de omgeving. Ontspan op het strand, neem een verfrissende duik in het water of geniet van de speeltoestellen voor de kleintjes. Vergeet niet om een bezoek te brengen aan het Paviljoen voor een hapje en een drankje.

Wandelroute Zwanburgerroute

Begin uw dag met een verkwikkende wandeling over de populaire Zwanburgerroute, die start op Eiland Koudenhoorn. Deze wandelroute is bij uitstek geschikt voor gezinnen, met voldoende afwisseling en adembenemende uitzichten onderweg.

Bereikbaarheid Recreatiestrand 't Joppe – Kagerplassen

Of u nu met de auto, het openbaar vervoer, de fiets of zelfs met de boot komt, Eiland Koudenhoorn is gemakkelijk bereikbaar voor een dagje ontspanning aan het water.

Met de auto

Navigeer naar "Gemeentehaven 3, 2361 CM Warmond" en parkeer gratis bij het VVV-kantoor aan de voet van de brug over de Warmonderleede. Van daaruit is het slechts een korte wandeling naar het recreatiestrand.

Met het openbaar vervoer

Neem bus 50 van Arriva richting Warmond en stap uit bij halte Sweilandstraat. Volg vervolgens de aanwijzingen naar het recreatiestrand zoals hierboven beschreven.

Met de fiets

Volg de ANWB-fietsroute naar Gemeentehaven Warmond en steek de brug over naar Eiland Koudenhoorn. Fiets vervolgens naar het recreatiestrand en geniet van een ontspannen dag aan het water.

Met de boot

Voor bootliefhebbers zijn er diverse aanlegplaatsen rondom Eiland Koudenhoorn. Of u nu aanmeert bij het strandje, het terras van Het Paviljoen of elders, uw dag vol plezier begint zodra u aan wal stapt.