Business & Events

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden beste meeting- en eventlocatie van Nederland in de categorie XL

Maandag 12 maart 2018 zijn voor de 3e keer de Nationale Meeting Awards uitgereikt; dè onafhankelijke awards voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland, die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.

Vol trots kunnen wij mededelen dat Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden winnaar is geworden van de Nationale Meeting Award 2018 in de categorie XL!

Persoonlijke benadering èn out of the box denken

De bekendmaking van de winnaar in de categorie XL bleef tot het einde spannend. Naast Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden waren ook Bilderberg Kasteel Vaalsbroek en Muntgebouw Utrecht in deze categorie genomineerd. Na een objectieve kwaliteitscontrole en een bezoek van een onafhankelijke vakjury heeft de persoonlijke benadering van Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden, in combinatie met het 'out of the box denken' de doorslag gegeven.

Techniek en WiFi

“De teamgerichte benadering is geweldig sterk. De uitstraling is zeer creatief: het thuisgevoel is een super zet! Ook zijn zij er duidelijk in geslaagd om ons te verrassen met het product en met hun persoonlijke benadering. De wijze waarop deze locatie omgaat met techniek en Wifi in de zalen zouden we overal wel willen zien.” Aldus de jury van de Nationale Meeting Award.

Multifunctioneel meeting & event center

Ab de Bruijn, directeur Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden: “Wij zijn ontzettend trots op deze prachtige Award. Twee jaar geleden is ons hotel volledig vernieuwd en sindsdien beschikken wij over een modern meeting & event center met maar liefst 16 multifunctionele zalen. De afgelopen twee jaar heeft ons team keihard gewerkt om ons nieuwe concept neer te zetten en wij zijn dan ook super blij met deze mooie waardering. Dit is de kers op de appelmoes!”

Wilt u ook een onvergetelijk event?

Wij denken graag met u mee om van uw congres, event of zakelijke bijeenkomst een onvergetelijke ervaring te maken. Neem gerust contact met ons op! De contactgegevens van ons Banquet Sales team vindt u via deze link.

Initiatiefnemers Nationale Meeting Award

De Nationale Meeting Award is een initiatief van Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers, EventSummit en CLC-VECTA; vijf gerenommeerde partijen in de Nederlandse congresbranche.