Business & Events

Vergaderen in coronatijd

Mag je vergaderen in coronatijd?

Deze vraag wordt ons vrijwel dagelijks gesteld. En ja, dit mag. Mits het een noodzakelijke vergadering betreft en uiteraard met inachtneming van alle coronamaatregelen vanuit de overheid. Wij dragen er zorg voor dat uw bijeenkomst, training of vergadering of afstand altijd op een veilige én vertrouwde manier wordt verzorgd. 

Coronamaatregelen tijdens uw bijeenkomst

In de vergaderzaal dienen alle aanwezige personen minimaal anderhalve meter afstand van elkaar te bewaren. In alle vergaderruimtes draaien de luchverversingssystemen 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zo voldoet de luchtkwaliteit altijd aan de normen van het RIVM. Buiten de vergaderzaal dient iedereen ten alle tijden een mondkapje te dragen. Uiteraard dragen onze medewerkers ook een mondkapje en houden zij voldoende afstand van u en van elkaar. Service op afstand, maar uiteraard niet minder persoonlijk!

Helaas is ons koffieplein niet zo gezellig als u van ons gewend bent. Het is namelijk - vanuit de overheid - niet toegestaan om hier eten en/ of drinken te nuttigen. Uiteraard kunt u het koffieplein nog wel gebruiken om een kopje verse koffie of thee te halen of uw flesje water bij te vullen. Handfruit en iets lekkers bij de koffie liggen klaar in uw vergaderruimte.

Uiteraard zijn dit niet de enige coronamaatregelen in het hotel. Bekijk hier al onze COVID19 maatregelen.

Toegestaan aantal vergaderdeelnemers

Op dit moment geldt een maximum van 30 personen per ruimte, mits de anderhalvemeterregel gewaarborgd wordt. Naast de garantie van voldoende afstand tussen de deelnemers, zorgen wij er ook voor dat pauzetijden zodanig op elkaar worden afgestemd dat u geen andere gezelschappen tegenkomt. 

Bent u met meer dan 30 personen? Bekijk dan eens een mogelijkheden voor een online of hybride event! Ook kan een livestream/ videovergadering voor u de oplossing zijn.

Bent u benieuwd naar de maximumcapaciteiten per zaal? De dames van banquet sales informeren u met veel plezier over de mogelijkheden van vergaderen op afstand!

Tel. +31(0)252-462255 | Mail: banqueting@sassenheim.valk.com.

Regulier zalenoverzicht