Business & Events

Hèt congrescentrum van de Bollenstreek

Een vergadering, trainingsdag of uniek congres organiseren? Ons toegewijde team zorgt ervoor dat het u tijdens uw zakelijke bijeenkomst aan niets ontbreekt en maakt uw zakelijke bijeenkomst tot een onvergetelijke ervaring.

Ideale accommodatie, perfecte locatie

5 Vergaderhamers & Green Key Gold

Met trots kunnen we u mededelen dat wij in april 2016 de hoogst mogelijke onderscheiding voor congres- en vergaderaccommodaties in Nederland hebben ontvangen: 5 vergaderhamers.

Daarnaast hebben wij dit jaar wederom het Green Key Gold certificaat behaald. Op deze manier zetten wij ons samen met onze gasten, medewerkers en leveranciers in voor een beter milieu.

Ervaringen van onze gasten

Gasten ervaren Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden als een uitstekende vergaderlocatie. Door de onafhankelijke reviewsite Meetingreview.nl wordt Hotel Sassenheim-Leiden beoordeeld met maar liefst een 9,0 (d.d. juli 2017). 

Joan van der Vlught | AkzoNobel | 25 juli 2017

Al diverse keren vergaderingen, trainingen en workshops georganiseerd bij hotel van der Valk Sassenheim-Leiden. De kamers en het restaurant zijn uitstekend.  Noordwijk, Leiden en de Kagerplassen liggen op korte afstand van het hotel waardoor het mogelijk is om diverse buiten-activiteiten te organiseren bij meerdaagse bijeenkomsten.  De samenwerking met het Banqueting team verloopt altijd uitermate plezierig. Het team is zeer service gericht en flexibel.

Cécline Wesseling | Oranje-Nassau Energie | 20 juli 2017

We organiseren meerdere evenementen per jaar bij Van der Valk Sassenheim. Het contact is vanaf het eerste moment prettig, iedereen denkt mee en is behulpzaam. Ook op de dag zelf verloopt alles goed, ik ontvang altijd goede en positieve feedback van mijn collega's en onze gasten.  We kijken er naar uit om weer nieuwe evenementen bij Van der Valk Sassenheim te kunnen organiseren!

Sonja Iestra | Heerema Marine Contractors SE | 10 juli 2017

Wij hebben wederom een goede training gehad bij Van der Valk in Sassenheim. Wij komen hier al jaren en de service is geweldig, dat geld ook voor de vergaderruimtes en de locatie. Echt een aanrader!

Sarah van Velzen | Erasmus Universiteit Rotterdam | 15 juni 2017

Tweemaal een tweedaagse bijeenkomst bij deze locatie georganiseerd. Erg positieve ervaring. Contact met medewerkers verliep zowel tijdens de voorbereiding en boeking als tijdens de bijeenkomsten erg soepel. De mogelijkheid om meerdere zalen die rond een centraal koffieplein liggen te reserveren is ideaal voor een bijeenkomst waarbij een grotere groep opsplitst in subgroepen. Catering is ook goed.

Meer reviews

Voor meer reviews verwijzen wij u graag naar de onafhankelijke reviewsite meetingreview.com.

Wilt u ook een Van der Valk Experience?

Nieuwsgierig hoe wij uw meeting, congres of event ook de Van der Valk Experience kunnen meegeven? Neem contact op met ons Banquet Sales Team om samen uw ideeën en onze mogelijkheden te bespreken!

T 0252-46 22 55 | banqueting@sassenheim.valk.com

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Verplicht veld