Business & Events

Hèt congrescentrum van de Bollenstreek

Een vergadering, trainingsdag of uniek congres organiseren? Ons toegewijde team zorgt ervoor dat het u tijdens uw zakelijke bijeenkomst aan niets ontbreekt en maakt uw zakelijke bijeenkomst tot een onvergetelijke ervaring.

Ideale accommodatie, perfecte locatie

5 Vergaderhamers & Green Key Gold

Met trots kunnen we u mededelen dat wij in april 2016 de hoogst mogelijke onderscheiding voor congres- en vergaderaccommodaties in Nederland hebben ontvangen: 5 vergaderhamers.

Daarnaast hebben wij dit jaar wederom het Green Key Gold certificaat behaald. Op deze manier zetten wij ons samen met onze gasten, medewerkers en leveranciers in voor een beter milieu.

Ervaringen van onze gasten

Gasten ervaren Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden als een uitstekende vergaderlocatie. Door de onafhankelijke reviewsite Meetingreview.nl wordt Hotel Sassenheim-Leiden beoordeeld met maar liefst een 9,0 (d.d. oktober 2016). 

Renske Hof - Van der Blom | Provincie Noord Holland | 11 oktober 2016

De accomadtie is erg goed bevallen. Mooie zalen, voorzien van alle gemakken. En goede ondersteuning vanuit de locatie. Onze gasten waren zeer te spreken over de catering van deze locactie.

Udo Wiersma | KWF Kankerbestrijding | 6 juni 2016

Voor de tweede keer hebben we onze regio bijeenkomst bij Van der Valk Sassenheim gehouden. Zowel de reacties van de deelnemers als van KWF medewerkers waren zeer lovend. Naast de snelle en prettige service wordt ook nog rekening gehouden met het feit dat KWF Kankerbestrijding als maatschappelijke organisatie geen onnodige kosten wil maken. Heel erg bedankt en tot een volgende keer. 

John Mooijman | SFM | 23 mei 2016

Als vaste "vergadergast" bij Van der Valk te Sassenheim niets dan waardering en lof voor de wijze waarop wij onze vergaderingen kunnen houden. Afspraken worden 100% nagekomen, even wat aanpassen geen enkel punt. Beveel deze lokatie van harte aan!

Patricia Elings | Anthos-iBulb | 28 april 2016

Supergoede service! Anthos en iBulb hebben al diverse vergaderingen georganiseerd bij Hotel Van der Valk Sassenheim. In december vorig jaar zelfs een bijeenkomst voor meer dan 200 personen. Alles was super geregeld! Trouwens ook voor de vergaderingen met minder personen. Het hotel is goed bereikbaar, er is voldoende parkeergelegenheid, de zalen zijn prachtig en het personeel is bekwaam en vriendelijk.

Meer reviews

Voor meer reviews verwijzen wij u graag naar de onafhankelijke reviewsite meetingreview.com.

Wilt u ook een Van der Valk Experience?

Nieuwsgierig hoe wij uw meeting, congres of event ook de Van der Valk Experience kunnen meegeven? Neem contact op met ons Banquet Sales Team om samen uw ideeën en onze mogelijkheden te bespreken!

T 0252-46 22 55 | banqueting@sassenheim.valk.com

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Verplicht veld