COVID-19-maatregelen

Wij attenderen u graag op de huidige coronamaatregelen en verzoeken u om deze goed door te lezen voorafgaand aan uw komst naar ons hotel en/of onze restaurants. Veel dank voor uw begrip!

Op de website van het RIVM kunt u meer informatie vinden over alle geldende coronamaatregelen.

Luchtbehandelingssysteem 

In de zalen van ons congrescentrum en in de hotelkamers is een luchtbehandelingssysteem aanwezig. Dit systeem zorgt voor een continue aanvoer van verse buitenlucht.

Hygiëneprotocollen

De hygiëneprotocollen rondom de schoonmaak van onze algemene ruimtes, zoals de liften, bagagekarren, receptie, vendingmachines, algemene deuren (en grepen) en toiletten zijn aangescherpt.

Was en desinfecteer regelmatig uw handen. Op verschillende plekken in het hotel staan statafels met COVID-19 zone-instructies, RIVM-richtlijnen en desinfecterende handgel. Medewerkers zijn geïnstrueerd en blijven instructies ontvangen over alle hygiënemaatregelen.

Zakelijk

Koffie, thee en frisdranken staan onbeperkt ter beschikking op het koffieplein. Voor de lunch verwelkomen wij groepen in het Live Cooking buffet restaurant van Nest. Zakelijke gasten kunnen tijdens pauzes in meetings gebruik maken van ons royale dakterras.

Zijn er veel deelnemers die liever vanuit huis inloggen of heeft u door de grootte van het event twee locaties nodig? Dan is een Hybride Event wellicht iets voor u. Wij informeren u graag.

Het is mogelijk om een flex-werkplek te huren. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31(0)252-462255 of per mail op banqueting@sassenheim.valk.com!