Tulip Experience Amsterdam

De magie van tulpen

Stap in een wereld vol kleur en bloemenpracht bij Tulip Experience Amsterdam, gelegen op slechts een steenworp afstand van ons hotel. Verlies jezelf in de unieke selfie/showtuin, waar meer dan 1 miljoen tulpen in maar liefst 700 verschillende soorten schitteren. Creëer het perfecte plaatje tussen de bloemen of vanaf onze speciale fotopunten. Met tulpen rechtstreeks vanuit hun eigen kwekerij, garanderen ze een bloeiend spektakel, zelfs als de natuur ons verrast.

Educatieve reis door de geschiedenis van de tulp

Ontdek de fascinerende geschiedenis van de tulp in het museum van Tulip Experience Amsterdam. Leer over de ontdekking van de tulp in Kazachstan tot aan haar huidige status als Nederlands icoon. Ontdek de cyclus van het bollenkweken met behulp van moderne machines en historische objecten.

Pluk je eigen bosje tulpen 

Beleef het plezier van het zelf plukken van tulpen in de indoor plukkerij. Inbegrepen in de ticketprijs, kunt u naar huis gaan met een kleurrijk boeket en een blijvende herinnering aan uw bezoek.

Naast de prachtige tulpen biedt Tulip Experience Amsterdam nog veel meer, van een bioscoop en streekmarkt tot diverse kunstexposities die de schoonheid van de tulp en de Bollenstreek vieren.

Missie, passie en familietraditie

Tulip Experience Amsterdam is een familiebedrijf met een passie voor tulpen die al drie generaties lang bloeit. Geleid door Simon Pennings en ondersteund door zijn familie, is hun doel om u de magie van de tulp te laten ervaren.

Mis deze onvergetelijke lente-ervaring niet! Boek nu uw tickets voor Tulip Experience Amsterdam voor een betoverende dag uit.

Adres: Delfweg 37, 2211 VK Noordwijkerhout