Van der Valk Wereldeters

Speciaal voor de jongste gasten hebben wij een verrassend veelzijdige kindermenukaart samengesteld: Van der Valk Wereldeters. Kinderen worden met deze avontuurlijke kindergerechten uitgedaagd om eens wat anders te eten dan de traditionele kindermenu's.

Bekijk de Wereldeters Menukaart

Eten als een kind uit een ver land

Samen met Timo Toekan gaan de kids op reis naar landen als Hawaï, Australië, Zweden, Zuid-Afrika, China Italië, en natuurlijk Nederland. Bij elk gerecht vertelt Timo iets leuks over de gewoontes en leuke weetjes en verhalen over het land. Deze spannende reis verandert elk half jaar zodat het altijd verrassend blijft. 

Reserveer een tafel

Kom jij binnenkort bij ons eten? Wat leuk!

Reserveer alvast een tafel!

Het boek 'Wereldeters'

De kindermenukaart Wereldeters is geïnspireerd op het bekroonde boek van Marjolein de Vlaam. Het kookboek staat vol leuke verhalen en grappige weetjes over verschillende landen in de wereld en heerlijke recepten. Het boek is te koop bij alle deelnemende Van der Valk restaurants. Klik hier voor meer informatie over het boek.

Van der Valk & KidsRights

Omdat Van der Valk als familiebedrijf ook iets wil betekenen voor kinderen die het minder goed hebben, steunen wij de organisatie KidsRights. Deze organisatie komt op voor de positie van kwetsbare kinderen waar ook ter wereld. Met onze kindermenukaart steunen wij in het bijzonder de KidsRights Changemakers Movement. De KidsRights Changemakers Movement is een wereldwijd online platform, speciaal voor de moedige kinderen en jongeren die in actie komen voor kinderrechten; de changemakers. Op dit platform kunnen deze jonge changemakers elkaar vinden, ondersteunen, inspireren en mobiliseren, maar ook gevolgd worden door anderen, (financiële) steun ontvangen en een groeiend draagvlak creëren. Lees meer over alle changemakers. Met het Wereldeters menu steunt Van der Valk de changemakers binnen de KidsRights Movement en erkent hiermee de kracht van kinderen in de realisatie, promotie en implementatie van kinderrechten.

Gezellig met de kinderen uit eten is dus niet alleen avontuurlijk, maar u steunt hiermee ook de KidsRights Changemakers!

Benieuwd naar alle Van der Valk restaurants die deelnemen aan Wereldeters? Bekijk hier alle deelnemende vestigingen.

Kinderhoek

In onze speciaal ingerichte kinderhoek worden in de weekenden, tijdens ons Live Cooking Buffet, leuke activiteiten georganiseerd voor de jongste bezoekers.