Laatste Nieuws

5 Vergaderhamers voor Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden

Na een uitgebreide inspectie ontving Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden eind april 2016 de hoogst mogelijke onderscheiding voor congres- en vergaderaccommodaties in Nederland: 5 vergaderhamers.

Ab de Bruijn, directeur Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden: “Eind 2015 is ons hotel volledig verbouwd en uitgebreid met 16 multifunctionele congres- en vergaderzalen. Bij alles wat we doen, staat de beleving van onze gasten centraal. Dat we nu deze kwaliteitserkenning ontvangen, daar zijn we als team ontzettend trots op.”

Vergaderhamers worden op basis van onafhankelijk onderzoek toegekend door Stichting Kwaliteitsregelingen Congres- en Vergaderbranche. Om in aanmerking te komen voor deze classificatie moet een accommodatie voldoen aan de allerhoogste eisen op het gebied van dienstverlening, food & beverage, inrichting, ict en techniek, capaciteit, maximale bezetting per vierkante meter, daglicht, bewegwijzering, klimaatregeling en milieu.

Mevrouw Simone Verdaasdonk, inspecteur van de organisatie Congres- en Vergaderclassificatie, schrijft in het juryrapport het volgende over Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden: “Bij de recente verbouwing in 2015 heeft men het belang van de gast voorop gesteld. Er is met veel zorg aandacht besteed aan het interieur en de technische middelen zijn van een hoogwaardig niveau. De publieke ruimtes zijn ruim van opzet, maar door middel van kleur of verschillende materialen heeft men in eenzelfde ruimte diverse zit-/vergadergelegenheden gecreëerd. Dit gecombineerd met ruimschoots aanwezige overnachtingsmogelijkheden en parkeervoorzieningen èn de ligging nabij de snelweg maakt Hotel van der Valk Sassenheim-Leiden een ideale accommodatie voor één- of meerdaagse bijeenkomsten voor zowel kleine als grote gezelschappen”.

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden is gelegen aan de A44 tussen Amsterdam, Leiden en Den Haag, op tien minuten afstand van Schiphol. De 16 multifunctionele zalen bieden congres- en vergadermogelijkheden van 2 tot 650 personen. Het hotel heeft 157 hotelkamers, inclusief 6 unieke Suites. Voor een culinair diner of lekker drankje kunt u terecht in Restaurant Nest of de trendy OZZO Oriental Restobar. Ontspannen kan in de sauna & fitness.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met ons Banquet Sales Team om samen uw ideeën en onze mogelijkheden te bespreken!

T 0252-46 22 55 | banqueting@sassenheim.valk.com

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.