Laatste Nieuws

5 Vergaderhamers voor Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden

Na een uitgebreide inspectie ontving Van der Valk Hotel Sassenheim-Leidende hoogst mogelijke onderscheiding voor congres- en vergaderaccommodaties in Nederland: 5 vergaderhamers.

Vergaderhamers worden op basis van onafhankelijk onderzoek toegekend door Stichting Kwaliteitsregelingen Congres- en Vergaderbranche. Om in aanmerking te komen voor deze classificatie moet een accommodatie voldoen aan de allerhoogste eisen op het gebied van dienstverlening, food & beverage, inrichting, ict en techniek, capaciteit, maximale bezetting per vierkante meter, daglicht, bewegwijzering, klimaatregeling en milieu.

Mevrouw Simone Verdaasdonk, inspecteur van de organisatie Congres- en Vergaderclassificatie, schrijft in het juryrapport het volgende over Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden: “Bij de recente verbouwing in 2015 heeft men het belang van de gast voorop gesteld. Er is met veel zorg aandacht besteed aan het interieur en de technische middelen zijn van een hoogwaardig niveau. De publieke ruimtes zijn ruim van opzet, maar door middel van kleur of verschillende materialen heeft men in eenzelfde ruimte diverse zit-/vergadergelegenheden gecreëerd. Dit gecombineerd met ruimschoots aanwezige overnachtingsmogelijkheden en parkeervoorzieningen èn de ligging nabij de snelweg maakt Hotel van der Valk Sassenheim-Leiden een ideale accommodatie voor één- of meerdaagse bijeenkomsten voor zowel kleine als grote gezelschappen”.