Agenda

Onze agenda staat vol met verrassende activiteiten in en om ons hotel. Lees meer

Volgende
De Olmenhorst

Locatie

De Olmenhorst

Let op: De Olmenhorst is momenteel geopend met aangepaste maatregelen.

Landgoed De Olmenhorst ligt midden in de Haarlemmermeer. U vindt er 31 hectare aan biologische appel- en perenbomengaarden, monumentale panden en ateliers. Bij de Olmenhorst kunt u heerlijk wandelen tussen de boomgaarden of genieten van een kopje koffie, een lunch of een borrel in de gezellige Fruitloods. In de winkel kunt u terecht voor de beroemde Olmenhorst sappen, jam en verse oogst. 

Honden zijn toegestaan op het landgoed, mits aangelijnd. In de Fruitloods zijn ze niet toegestaan.

Openingstijden

  • Het Landgoed is dagelijks geopend van zonsopgang tot zonsondergang
  • De Fruitloods is geopend van woensdag t/m zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

Activiteiten bij de Olmenhorst

De fruitbomen dragen hun bloesem in het voorjaar. Dan organiseert de Olmenhorst de jaarlijkse Appelparade. In het najaar, als het fruit aan de bomen hangt, is het tijd voor de beroemde 'zelfpluk' op het landgoed; een fantastisch uitje voor jong en oud! 

Appels plukken bij de Olmenhorst

Bij de Olmenhorst wordt het fruit 100% biologisch geteeld en de appels en peren zijn rijp in september / oktober. Dan worden de boomgaarden opengesteld voor de pluk. Wilt u appels plukken bij de Olmenhorst? U bent van harte welkom! Rond juni worden de openingsdata bekend gemaakt van de Zelfpluk. 

Klik hier voor meer informatie over de Zelfpluk bij de Olmenhorst van dit jaar. 

Wandelen en fietsen bij de Olmenhorst

Wist u dat u ook fantastisch kunt fietsen en wandelen bij de Olmenhorst? Klik hier voor de leukste fiets- en wandelroutes op de website van de Olmenhorst.

Lees meer over De Olmenhorst op hun website.