Agenda

Onze agenda staat vol met verrassende activiteiten in en om ons hotel. Lees meer

Volgende

Locatie

Linnaeushof

Europa's grootste speeltuin Linnaeushof is gelegen op zo'n 30 minuten rijden van Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden.

Linnaeushof heeft meer dan 350 speeltoestellen en attracties als kabelbanen, een trampoline- en luchtkussencentrum, waterfietsen, karts, een super glijbaan en nog veel meer! Van mei t/m september is bij warm weer de waterspeeltuin 'Oase' geopend. Een groot waterspektakel waar jong en oud kunnen spelen! Ook overdekt spelen is mogelijk in de overdekte speeltuin met minicars, luchtskelters en een speelkasteel.

Let op: bij slechte weersomstandigheden kunnen aangepaste openingstijden gelden. Check de actuele openingstijden op de website van Linnaeushof.

Openbaar vervoer

Binnen één uur kunt u de grootste speeltuin van Europa bereiken vanaf ons hotel. Vanaf bushalte Station Sassenheim kunt u ook Arriva busnummer 50 nemen naar bushalte Linnaeashof in Bennenbroek. Vanaf hier is het nog circa 12 minuten lopen.

Parkeren

Als u met de auto naar Linnaeushof gaat ben u al binnen 30 minuten op bestemming vanaf ons hotel. Er is een groot parkeerterrein direct aan Linnaeushof gelegen, waar u uw auto kunt parkeren. Het parkeertarief is €7.00 per auto. Het is noodzakelijk om van te voren online een parkeerticket op datum te kopen via de website van Linnaeushof.

Fiets huren

In ongeveer 50 minuten kunt u al met de fiets de speeltuin bereiken. Huur een gewone fiets of e-bike bij de receptie van ons hotel en ga er lekker op uit in de natuur! Voor meer informatie over het huren van een fiets bij ons hotel kunt u hier klikken.

Voor meer informatie over Linnaeushof en het kopen van tickets kunt u terecht op de website