Faciliteiten

Kids entertainment

Voor kinderen hebben we volop vermaak in onze aparte kinderhoek in Restaurant Nest. Zo kunnen zij zich vermaken met blokken, kleurplaten, gamen op de Playstation of wegdromen bij een Disneyfilm. In de weekenden tijdens het Live Cooking Buffet worden extra activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld zelf pizza's maken (onder begeleiding). Ook tijdens de Zondagsbrunch is de kinderhoek geopend en is er voor de kids van alles te beleven.

Wereldeters

Kiest u voor à la carte, dan is er voor uw kinderen volop keuze op onze Wereldeters menukaart. Deze bijzondere kindermenukaart is geïnspireerd op het boek 'Wereldeters’. Alle gerechten op de kaart zijn gebaseerd op vijf landen en worden met leuke en interessante weetjes gepresenteerd. Onze kleine gasten maken hierdoor kennis met de bijzondere en verantwoorde gerechten die hun leeftijdsgenootjes uit andere landen ook eten.

KidsRights

Bestelt uw kind een gerecht van de speciale Wereldeters kindermenukaart? Dan wordt 1 euro aan goede doelen partner KidsRights gedoneerd. De opbrengst wordt aan het voedselprogramma voor de kwetsbare kinderen in Zuid-Afrika besteed. Uw kind krijgt niet alleen een verantwoorde maaltijd op tafel, u steunt ook nog eens het goede doel!