Kids entertainment

Voor kinderen hebben we volop vermaak in onze aparte kinderhoek in Restaurant Nest. Zo kunnen zij zich vermaken met blokken, kleurplaten, gamen op de Playstation of wegdromen bij een Disneyfilm. In de weekenden tijdens het Live Cooking Buffet worden extra activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld zelf pizza's maken (onder begeleiding). Ook tijdens de Zondagsbrunch is de kinderhoek geopend en is er voor de kids van alles te beleven.

Let op: in verband met het Coronavirus worden de kinderactiviteiten onder begeleiding pas hervat als het Live Cooking buffet restaurant heropent. Bij een bezoek aan restaurant Nest zijn de kinderen uiteraard wel van harte welkom om zelfstandig in de Wereldeters Kinderhoek te spelen. Excuses voor het ongemak.

Wereldeters

Kiest u voor à la carte, dan is er voor uw kinderen volop keuze op onze Wereldeters menukaart. Deze bijzondere kindermenukaart is geïnspireerd op het boek 'Wereldeters’. Alle gerechten op de kaart zijn gebaseerd op vijf landen en worden met leuke en interessante weetjes gepresenteerd. Onze kleine gasten maken hierdoor kennis met de bijzondere en verantwoorde gerechten die hun leeftijdsgenootjes uit andere landen ook eten.

Van der Valk & KidsRights

Omdat Van der Valk als familiebedrijf ook iets wil betekenen voor kinderen die het minder goed hebben, steunen wij de organisatie KidsRights. Deze organisatie komt op voor de positie van kwetsbare kinderen waar ook ter wereld. Met onze kindermenukaart steunen wij in het bijzonder de KidsRights Changemakers Movement. De KidsRights Changemakers Movement is een wereldwijd online platform, speciaal voor de moedige kinderen en jongeren die in actie komen voor kinderrechten; de changemakers. Op dit platform kunnen deze jonge changemakers elkaar vinden, ondersteunen, inspireren en mobiliseren, maar ook gevolgd worden door anderen, (financiële) steun ontvangen en een groeiend draagvlak creëren. Lees meer over alle changemakers. Met het Wereldeters menu steunt Van der Valk de changemakers binnen de KidsRights Movement en erkent hiermee de kracht van kinderen in de realisatie, promotie en implementatie van kinderrechten.

Gezellig met de kinderen uit eten is dus niet alleen avontuurlijk, maar u steunt hiermee ook de KidsRights Changemakers!

Reserveer een tafel

Binnekort met de kids bij ons eten? Wat leuk! 

Reserveer alvast een tafel