Faciliteiten

Ook leuk voor de kids

Voor kinderen hebben we volop vermaak in onze aparte kinderhoek in Restaurant Nest. Zo kunnen zij zich vermaken met blokken, kleurplaten, gamen op de Playstation of wegdromen bij een Disneyfilm. In de weekenden tijdens het Live Cooking Buffet worden extra activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld zelf pizza's maken (onder begeleiding).

Wereldeters

Laat uw kinderen genieten van onze speciale kindermenukaart, geïnspireerd op het boek 'Wereldeters’. Alle gerechten op de kaart zijn gebaseerd op vijf landen en worden met leuke en interessante weetjes gepresenteerd. Onze kleine gasten maken hierdoor kennis met de bijzondere en verantwoorde gerechten die hun leeftijdsgenootjes uit andere landen ook eten.

KidsRights

Bestelt uw kind een gerecht van de speciale kindermenukaart? Dan wordt 1 euro aan goede doelen partner KidsRights gedoneerd. De opbrengst wordt aan het voedselprogramma voor de kwetsbare kinderen in Zuid-Afrika besteed. Uw kind krijgt niet alleen een verantwoorde maaltijd op tafel, u steunt ook nog eens het goede doel!