Golfbaan Tespelduyn

Golfbaan Tespelduyn is gelegen in Noordwijkerhout, ongeveer 20 minuten rijden vanaf ons hotel. Golfbaan Tespelduyn beschikt over een 9 holes golfbaan met een lengte van maar liefst 1825 meter! Deze golfbaan wordt ook wel de Bloembollen-baan genoemd, vernoemd naar de prachtige omgeving waar de golfbaan zich bevindt. Door de unieke afslag vanaf de 23 meter hoge Terp kunt u de bloembollenvelden, wanneer deze in bloei staan (medio maart - mei), bewonderen. Een perfecte baan voor ervaren golfers, maar ook beginners kunnen hier terecht. Ook beschikt Golfbaan Tespelduyn over een restaurant waar u terecht kunt voor een heerlijk kopje koffie met een royaal gevulde appelpunt, maar ook voor een heerlijke lunch of diner.

Openbaar vervoer

Vanaf bushalte Station Sassenheim kunt u de bus nemen naar bushalte Oostlaan, Voorhout. Hier kunt u overstappen op Arriva bus 57 richting Hillegom. Onderweg dient u over te stappen bij bushalte Corneliabrug, Noordwijkerhout. Vanaf hier is het nog circa 10 minuten lopen naar Golfbaan Tespelduyn. Voor de exacte reistijden kunt u gebruik maken van de reisplanner van de NS.

Parkeren

In circa 15 minuten bereikt u per auto al Golfbaan Tespelduyn. De golfbaan beschikt over een ruime parkeerplaats waar u uw auto kunt parkeren.

Fiets verhuur

Door iets langer dan een half uur te fietsen komt u op bestemming aan in Noordwijkerhout. U kunt bij de receptie van ons hotel gewone fietsen en e-bikes huren. Doordat Golfbaan Tespelduyn gelegen is in het hartje van de Bollenstreek, maakt dat het aantrekkelijk om op de fiets te vertrekken richting de golfbaan, want de omgeving is zeker de moeite waard om te ontdekken! Klik hier indien u meer informatie wil over het huren van een fiets of een e-bike.

Voor meer informatie over strarttijden, tarieven, en reserveringen bij Golfbaan Tespelduyn, klik dan hier

Geniet van verschillende arrangementen die ons hotel speciaal voor u heeft samengesteld! Zo bieden wij verschillende arrangementen aan waarmee u er heerlijk tussenuit kunt om te genieten van de prachtige omgeving van ons hotel.

Golf Centrum Noordwijk

Op minder dan 10 minuten rijafstand vanaf Hotel Sassenheim-Leiden ligt Golf Centrum Noordwijk. Hier vindt u een uitgebreide 9 holes par-3 baan, die voor zowel beginnende spelers als ervaren golfers een echte uitdaging is!

Parkeren

Vanaf Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden is het ongeveer 10 minuten rijden. Golf Centrum Noordwijk beschikt over een ruime parkeergelegenheid. Het adres van Golf Centrum Noordwijk is; Van Berckelweg 38, 2203LB, Noordwijk.

Met de fiets

Door de ideale ligging kunt u Golf Centrum Noordwijk al binnen 20 minuten met de fiets bereiken. Zowel topkwaliteit gewone fietsen als e-bikes kunt u huren bij de receptie van ons hotel. Kijk voor meer informatie over het huren van fietsen op onze website

Ontdek de omgeving

Geniet van verschillende arrangementen die Hotel Sassenheim-Leiden speciaal voor u heeft samengesteld! Zo bieden wij verschillende aantrekkelijke arrangementen aan waarmee u er heerlijk tussenuit kunt om te genieten van de prachtige omgeving van ons hotel.

Bezoek de website van Golf Centrum Noordwijk voor meer informatie.

Golfbaan Kagerzoom

Gelegen in het groene hart van de Randstad, in Warmond, pal aan de Kagerplassen ligt de 9-holes golfbaan van Golfclub Kagerzoom. Een typische polderbaan die zowel beginnende als gevorderde golfers veel plezier bezorgt. 

Openbaar vervoer

Vanaf bushalte Viaduct, Warmond, kunt u de bus nemen richting Leiden Centraal. Deze bushalte is op circa 7 minuten loopafstand gelegen vanaf ons hotel. Hierbij kunt u uitstappen bij bushalte Lommerlustlaan, Warmond. Vanaf hier is het nog circa 12 minuten lopen naar Golfclub Kagerzoom. Voor de exacte reistijden kunt u uw reis plannen via HTM

Parkeren

Binnen 10 minuten rijdt u al met de auto vanaf ons hotel naar Golfbaan Kagerzoom. Aan de golfbaan is een parkeerplaats gelegen met voldoende parkeergelegenheid voor uw auto.

Fietsen

Wist u dat wij ook e-bikes en gewone fietsen verhuren? Deze kunt u vooraf reserveren bij de receptie van ons hotel. Binnen 20 minuten kunt u per fiets de Golfbaan bereiken. Na te hebben gegolfd op de golfbaan kunt u nog een mooie route fietsen rondom ’T Joppe, wat behoort tot de Kagerplassen. Zo kunt u door middel van onze fietsen genieten van de prachtige omgeving!

Ontdek de omgeving

Naast een rondje fietsen om T’Joppe zijn er nog andere mooie locaties die u gezien moet hebben. Zo staat de Bollenstreek in de lente vol met prachtige bloemsoorten, wat het fietsen door de streek dan heel bijzonder maakt! Verder kunt u in de lente ook het grootste bloemenpark ter wereld bezoeken, namelijk de Keukenhof! Daarnaast kunt u ook een bezoek brengen aan het strand van Noordwijk of Katwijk. 

Voor meer informatie over starttijden en tarieven, bezoek de website van Golfclub Kagerzoom!

Swingline Golfschool

Deze zomer wordt “anders”, vakanties staan voorlopig even on hold, en toch willen we graag naar buiten! Swingline heeft in samenwerking met Dekker Warmond en Golfclub Kagerzoom combideal(s) samengesteld om op een gezellige en veilige manier lekker buiten te zijn. Of je nu voor het eerst komt of al heel lang golft, Swingline heeft voor iedereen een passende combideal!

Klik hier voor meer informatie over de combideal(s). 

Reserveren kan via Swingline | 071-3011132