Werken bij

Opleidingstrajecten

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden gelooft in het opleiden van mensen. Als familiebedrijf zijn wij altijd gericht op de volgende generatie.Kennis doorgeven aan een nieuwe generatie zit ons in het bloed. Dit doen wij met diverse opleidingen en trainingen.

Van der Valk opleidingen

Van der Valk is één van de marktleiders in de Nederlandse Horeca branche. Om dat zo te houden investeert Van der Valk in opleiding en training van medewerkers. Er zijn momenteel twintig interne Van der Valk opleidingen. Van der Valk vindt het belangrijk dat haar medewerkers blijvend kennis en vaardigheden aangereikt krijgen om zich verder te ontplooien. Met de Van der Valk opleidingen zorgen wij voor vakbekwame en gastvrije medewerkers voor nu en voor de toekomst.

Dit betreft opleidingen op het gebied van:

  • Professionaliseren van leiding geven
  • BBL* opleidingen voor de keuken en bediening
  • Inhoudelijke trainingen zoals: HCCP, BHV, Sociale Hygiëne.

Deze opleidingen zijn zowel voor medewerkers die reeds werkzaam zijn bij ons en zich verder willen ontplooien, als voor nieuwe medewerkers. Meer informatie over het opleidingsaanbod vind je hier: www.vandervalkopleidingen.nl Of neem contact op met onze HR afdeling: personeelszaken@sassenheim.valk.com.

* BBL staat voor Beroepsbegeleidende Leerweg. Een BBL studie betekent een combinatie van werken en leren, waarbij je in dienst bent van een erkend leerbedrijf. In dit geval dus Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden.

E-learning

Ben je in dienst van Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden? Dan stimuleren wij je om je kennis van het horecavak uit te breiden door het volgen van e-learnings. Het e-learning programma is voor alle medewerkers, stagiairs, leerlingen en studenten. Periodiek ontvangen alle medewerkers hiervoor een uitnodiging in hun mailbox. Deelname is verplicht en kennis wordt afgewisseld met leuke quizzen en nieuwsflashes. Want, team toekan maakt leren leuk!

Meer info: http://www.vandervalkopleidingen.nl/e-learning-platform/

Workshops voor medewerkers van Hotel Sassenheim-Leiden

Maandelijks worden er voor al onze medewerkers leuke en leerzame workshops georganiseerd rondom verschillende thema's. Een greep uit de workshops van afgelopen jaar:

  • thee workshop
  • barista workshop
  • bier workshop
  • wijn & spijs
  • kaas workshop