Business & Events

Unieke events

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden is dé geschikte plek voor het organiseren van unieke events, conferences, road shows, productlanceringen en seminars. Onze vernieuwde zalen zijn uitgerust met de meest moderne techniek en vanwege de flexibele wanden en snelle ombouwtijd kan een plenaire sessie eenvoudig worden omgebouwd in verschillende opstellingen voor break-out sessies. De autolift biedt toegang tot de grootste vergaderzaal en is ideaal voor de levering van (exhibitie) stands, trainingsmateriaal en zelfs voor autolanceringen. 

Wij geven u graag een indruk van events die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden in ons hotel.

Toyota Yaris launch

In april 2017 vond in ons hotel de lancering van de allernieuwste Toyota Yaris plaats. Het gehele hotel was omgetoverd in de look and feel van Toyota. Wij vonden het een eer om deze prachtige lancering in ons hotel te verzorgen. Benieuwd naar de opbouw van de lancering? Bekijk de timelapse en foto's.

Lancering NEXXL Magazine

Op ons zonnige dakterras vond 14 juni 2017 de lancering van het nieuwe NEXXL Magazine plaats. De cover van het magazine is geveild en de opbrengst gaat naar de Edwin van der Sar Foundation

Van der Valk Live Event

Oktober 2016 organiseerde Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden het VDV-LIVE event ter gelegenheid van het 1 jarig jubileum. Een inspirerend event met live content in 3 dimensies: live demo's, live tastings and live entertainment. Bekijk hier de aftermovie!

Our place turned into your place?

Ons hotel volledig in de look en feel van uw merk? Dat is mogelijk! Neem contact op met ons toegewijde en zeer ervaren Banquet-Sales team om samen uw ideeën en onze mogelijkheden te bespreken. Ons doel is om er samen met u een onvergetelijke en unieke happening van te maken.

T 0252-46 22 55 | banqueting@sassenheim.valk.com

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.