Romantisch hotel Sassenheim

Op zoek naar een romantisch hotel bij Sassenheim en omgeving? Kom overnachten in Van der Valk Hotel Sassenheim – Leiden; een heerlijk romantisch hotel in Zuid Holland waar u samen helemaal tot rust komt. Geniet van ultieme romantiek in onze ruime hotelkamers en luxe themasuites met verschillende upgrade mogelijkheden om uw romantische verblijf helemaal compleet te maken.  

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een romantisch pakket waarmee u uw geliefde zeker zult verrassen bij aankomst in de kamer; rozenblaadjes op het bed, luxe chocolade bonbons en een feestelijke fles Nest Prosecco staan voor u klaar als de perfecte start van uw romantische nachtje weg! 

Upgrade mogelijkheden 

Ook leent Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden zich perfect voor bruiloften! Hebben jullie trouwplannen en overwegen jullie om voor een romantisch hotel in de regio van Sassenheim of Leiden te kiezen als trouwlocatie? Bekijk dan ook eens onze trouwmogelijkheden! We ontvangen jullie graag voor een persoonlijke rondleiding, zodat we alle mogelijkheden kunnen laten zien! 

Romantisch arrangement 

Met ons romantisch arrangement geniet u niet alleen van een heerlijke overnachting in een romantisch hotel in Sassenheim, maar ook van een uitgebreid ontbijtbuffet en een heerlijk driegangendiner in restaurant Nest. Tevens verrassen we jullie graag met een aantal liefdesverrassingen bij aankomst, zoals rozenblaadjes op het bed, een fles bubbels en wat lekkers op de kamer.  

Bekijk het romantische arrangement

Romantische omgeving  

Wilt u een romantisch hotel in Sassenheim, Leiden of de regio Zuid – Holland boeken? Goed idee! Gelegen in het hart van de kleurrijke Nederlandse bloembollenstreek, tussen historische steden als Leiden en Den Haag maar ook vlakbij het strand en prachtige natuurgebieden is ons romantische hotel een absolute aanrader.  

Deze regio leent zich uitstekend voor lange, romantische wandel- of fietstochten maar ook voor actie en avontuur. Zoek ook de gezelligheid van de bruisende stadscentra eens op of bezoek een van de vele attractieparken en/of bezienswaardigheden in de buurt van ons romantische hotel.  

Bekijk toeristische informatie