Wandelen

Maak een wandeling en ontdek de schoonheid van de regio

Stap naar buiten en laat u betoveren door de adembenemende natuurlijke landschappen in de directe omgeving van ons hotel. Of u nu een ervaren wandelaar bent of gewoon op zoek bent naar een plek om ontspannen te kunnen lopen, de omgeving biedt voor elk wat wils.

Kleurrijke bloemenvelden in het voorjaar

Wandel door de betoverende bloemenvelden die onze regio in het voorjaar transformeren tot een zee van kleur. Verlies uzelf in de prachtige tulpen, narcissen en hyacinten die de velden sieren en geniet van de geur van lentebloesems terwijl u langs de schilderachtige paden loopt.

Prachtige kustlijn

Breng een bezoek aan het nabijgelegen strand van Noordwijk of Katwijk en laat de frisse zeewind uw zintuigen prikkelen terwijl u langs de rustgevende kustlijn wandelt. Het uitgestrekte gebied van de naastgelegen Amsterdamse Waterleidingduinen is ook een absolute aanrader, hier kunt u eindeloos wandelen en genieten van een mooi stukje natuurgebied, terwijl u tevens herten en andere dieren in het wild te spotten. 

Bezoek de wereldberoemde Keukenhof

Maak een wandeling door de betoverende tuinen van de Keukenhof en geniet van de prachtige bloemenpracht die dit internationale bloemenpark te bieden heeft. Ontdek kleurrijke tulpen, hyacinten, narcissen en nog veel meer terwijl u door de weelderige bloembedden wandelt en geniet van een onvergetelijke ervaring in het hart van de Nederlandse bloembollenteelt.

Tips voor een geslaagde wandeling

  • Vergeet niet om geschikte wandelschoenen en kleding te dragen, vooral als u van plan bent om off-road te gaan.
  • Neem voldoende water en snacks mee om energiek te blijven tijdens uw wandelavontuur.
  • Controleer altijd het weerbericht voordat u op pad gaat en pas uw plannen dienovereenkomstig aan.
  • Respecteer de natuur en laat geen afval achter. Houd de paden schoon en geniet van een verantwoorde wandelervaring.

Plan uw wandeling

Neem de tijd om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en omarm de rust en sereniteit van de natuur tijdens een verkwikkende wandeling door Sassenheim en omgeving. Vraag bij onze receptie naar aanbevolen wandelroutes en ontdek de verborgen schatten van deze veelzijdige wandelregio!