See & Do bij Van der Valk hotel Sassenheim - Leiden

Ontdek onze omgeving

Beleef de Bollenstreek

Bloemen en velden

De Nederlandse Bloembollenstreek staat bekend om de bloemen en bollenvelden! Ga erop uit en ervaar de regio op haar mooist.

Maak kennis met de leukste activiteiten en uitjes die de kleurrijke omgeving te bieden heeft. Van wandelen, fietsen en golf tot speurtochten met een funscooter!

Spelen en attracties

Leuk met kinderen

Ga er gezellig op uit met het hele gezin! Voor jong en oud is er op een steenworp afstand iets leuks te beleven, van attractiepark tot speelparadijs!

Ons hotel ligt vlakbij het strand, de prachtige Amsterdamse Waterleidingduinen en de gezellige Kagerplassen, waar u de leukste activiteiten kunt beleven.

Beleef de Bollenstreek

Shoppen

Breng een bezoekje aan een van de dorpjes en gezellige steden in de regio of ga lekker shoppen bij een van de lokale markten. 

Beleef de Bollenstreek

Bezienswaardigheden

Bezoek de mooiste bezienswaardigheden die de kleurrijke Nederlandse bloembollenstreek rijk is.

Stad & cultuur

Dagje Leiden

In Leiden is op ieder hoekje iets te ontdekken. Rijke historie, de Leidse hofjes, honderden monumenten, de oudste universiteit van Nederland, 13 musea en een bruisende binnenstad. Varen door de Leidse grachten of verdwalen door romantische steegjes. Niet voor niets is dit de Stad van Ontdekkingen.

Stad & cultuur

Dagje Den Haag

Beleef in Den Haag een combinatie tussen het rijke culturele aanbod, culinair genieten en de natuur. Bekijk iconische meesterwerken in één van de vele musea, winkel in de historische binnenstad of bezoek koninklijke monumenten die speciaal worden opengesteld voor het publiek!

Op de website van de Bollenstreek kunt u alle actuele informatie vinden over de leukste evenementen in de regio, op overzichtelijke volgorde. Zo kunt u direct zien wat er in de buurt allemaal te doen is tijdens uw verblijf in ons hotel.