Agenda

Onze agenda staat vol met verrassende activiteiten in en om ons hotel. Lees meer

Volgende

Locatie

Alpacahoeve Klinkenberg

Altijd al activiteiten willen ondernemen met alpaca's? Bij Alpacahoeve Klinkenberg kan het! Je kan hier een wandelingen maken met een alpaca, de dieren voeren en yoga en mindfulness doen tussen de alpaca's. Daarnaast verkoopt Alpacahoeve Klinkenberg diverse alpaca producten. Breng een bezoek aan deze boerderij voor een onwijs leuke ervaring die geschikt is voor jong en oud!

Parkeren

Alpacahoeve Klinkenberg bevindt zich om de hoek van ons hotel, waardoor het nog geen vijf minuten rijden is naar de boerderij. Het adres van Alpacahoeve Klinkenberg is; Klinkenberg 15, 2171AN te Sassenheim. Bij de boerderij is voldoende parkeergelegenheid voor uw auto.

Te voet of met de fiets

Door de ideale ligging kunt u de Alpacahoeve al binnen 25 minuten te voet bereiken. Vanaf ons hotel kunt u ook fietsen naar de Alpacahoeve. Binnen een kleine 10 minuten fietsen bent u al op bestemming. Zowel topkwaliteit gewone fietsen als e-bikes kunt u huren bij de receptie van ons hotel. Kijk voor meer informatie over het huren van fietsen op onze website.

Ontdek de omgeving

Naast de alpacaboerderij zijn er nog vele andere activiteiten die u kunt ondernemen hier in de omgeving. Zo kunt u genieten van het strand met bijbehorende strandtenten in Noordwijk of Katwijk aan Zee. Meer zin in een culturele activiteit? In de omgeging zijn meerdere musea te vinden zoals Corpus, Museum de Zwarte Tulp en SPACE EXPO. Doordat ons hotel gelegen is aan de snelweg, kunt u ook vanaf hier gemakkelijk andere steden bezoeken. Neem bijvoorbeeld een bezoekje aan de veelzijdige hoofdstad van ons land, Amsterdam, of ga op verkenning in de bruisende stad Leiden.

Bezoek de website van Alpacahoeve Klinkenberg voor meer informatie en het boeken van de activiteiten.