Vier Vaderdag bij Hotel Sassenheim-Leiden

Het is bijna Vaderdag! De perfecte dag om alle (groot) vaders in het zonnetje te zetten. Bijvoorbeeld met een gezellige Vaderdagbrunch of een uitgebreid Vaderdag Live Cooking Buffet bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden. 

Wilt u samen met uw (groot) vader genieten van een gezellige Vaderdag, dan bent u bij ons van harte welkom! Speciaal voor Vaderdag biedt Hotel Sassenheim-Leiden speciale Vaderdagactiviteiten aan.

Vaderdagbrunch

Maak Vaderdag dit jaar extra speciaal en verras uw vader met een gezellige en uitgebreide Vaderdagbrunch. Onze Vaderdagbrunch bestaat onder andere uit zoete lekkernijen, versgebakken harde en zachte broodjes, diverse vlees- en visgerechten, opgemaakte salades en fruitsoorten. Koffie, thee, melk en vruchtensappen zijn inbegrepen. En natuurlijk worden er leuke activiteiten voor de kids georganiseerd in onze kinderhoek

De vaderdagbrunch vindt plaats in Restaurant Nest.

Lees meer over de Vaderdagbrunch.

Vaderdag Live Cooking Buffet

Liever dineren? Trakteer uw vader dan op een heerlijk Live Cooking Buffet. Tijdens het Live Cooking Buffet worden uw gerechten vers bereid en bepaalt u zelf wat u wilt eten. Naast een ruime keuze aan voor-, hoofd- en nagerechten, vindt u er een diversiteit aan “snacks & salads” uit binnen- en buitenland. Ook vindt u hier een gevarieerd aanbod huisgebakken broodsoorten en streekgerechten. Met een feestelijk dessertbuffet wordt deze avond afgesloten. Er worden ook leuke activiteiten voor de kids georganiseerd in onze kinderhoek!

Het Vaderdag Live Cooking Buffet vindt plaats in Restaurant Nest. Bekijk de prijzen en aanvangstijd op deze pagina.

Reserveren

Wij raden u aan vooraf een tafel te reserveren voor een van onze Vaderdagactiviteiten. Dat kan via deze link of telefonisch via: 0252-219019.

Bekijk ook onze andere brunches en buffeten met de Feestdagen.
Wij wensen u een fijne Vaderdag! 





Nodig om uw bericht te kunnen versturen.