Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden gaat vanaf 29 april (gefaseerd) weer open

Inmiddels is Hotel Sassenheim - Leiden al vijf weken gesloten. Om de continuïteit van het hotel te kunnen waarborgen,  zullen wij vanaf woensdag 29 april 2020 onze deuren gefaseerd gaan heropenen, in de eerste plaats om aan de vraag te voldoen vanuit onze zakelijke vaste gasten. Graag informeren wij u over de verschillende mogelijkheden.

Deluxe kamers weer beschikbaar

Wij richten ons op een gefaseerde heropening: om te beginnen zal er slechts één etage van onze vleugel met Deluxe kamers geopend worden. U kunt de Deluxe kamers rechtstreeks via onze hotelreceptie reserveren. Ons receptie team is dagelijks tussen 09:00 en 17:00 uur bereikbaar via +31(0)252-219019. Betaling kan alleen per pin of credit card worden voldaan.

Roomservice

Uiteraard houden wij ons te allen tijde aan de richtlijnen vanuit het RIVM en de door het kabinet genomen maatregelen. Helaas zullen restaurant Nest en OZZO Oriental Restobar dus nog even gesloten blijven, vooralsnog t/m 19 mei 2020. Wel bieden wij onze hotelgasten de mogelijkheid om ontbijt, lunch en diner als roomservice te bestellen. voor de Roomservice kaart. Trek in een snack? In onze lobbyshop “Cherries Lounge” verkopen wij verschillende soorten koek en snoep, hartige snacks en diverse drankjes.

Privé flex-werkplek

Thuiswerken niet ideaal? Huur één van onze Deluxe Flex-kamers en geniet van de rust, verse koffie en heerlijke snacks. Onze Flex-kamers zijn geluidsdicht en allen voorzien van natuurlijk daglicht, een ruim bureau, luxe stoel, privé WiFi-netwerk en Nespresso-apparaat. Of u nu een halve dag gebruik wil maken van een privé kamer of deze graag voor een langere periode wil huren; wij denken graag met u mee. De kamers zijn al beschikbaar vanaf € 30.00 en te reserveren via Marloes Jongejan van onze Banquet Sales afdeling op het mailadres banqueting@sassenheim.valk.com. Kijk voor meer informatie op de pagina Flex-werkplek

#Socialdistancing

Alle openbare ruimtes zijn aangepast om te voldoen aan de normen van de anderhalvemetersamenleving. Zo zijn er plexiglas schermen geplaatst op de receptiebalie en wordt de gewenste afstand tussen onze gasten middels stickers aangegeven. Ook hebben wij extra hygiënemaatregelen getroffen. Hierover kunt u meer lezen op deze pagina

Pas goed op uzelf, en op elkaar. Wij hopen u snel weer mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,


Ab & Christa de Bruijn
Directie Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden

 

Eerdere berichten:

Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden blijft gesloten t/m dinsdag 28 april 2020

De door het kabinet genomen maatregelen om COVID-19 te bestrijden hebben er twee weken geleden toe geleid dat wij de deuren van ons hotel moesten sluiten t/m maandag 6 april 2020. De maatregelen die op dinsdagavond 31 maart zijn aangekondigd vragen helaas om een verlenging van die periode. Daarom zijn wij genoodzaakt om opnieuw een zwaar besluit te nemen: 
Hotel Sassenheim - Leiden blijft gesloten t/m dinsdag 28 april 2020.

De gevolgen van de COVID-19 pandemie zijn, ook voor onze organisatie, gigantisch. Wij hopen dan ook van harte dat wij u later in het jaar alsnog mogen verwelkomen in ons hotel! Ons receptieteam staat dagelijks voor u klaar om uw reserveringen aan te nemen en vragen te beantwoorden. Zij zijn dagelijks via het mailadres receptie@sassenheim.valk.com bereikbaar.

Vooralsnog zullen wij op woensdag 29 april onze deuren weer openen, maar uiteraard volgen wij hierin de richtlijnen en instructies van het kabinet en het RIVM. 

Wij hopen dat u en uw naasten nog steeds in goede gezondheid verkeren en hopen u snel weer te kunnen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Ab & Christa de Bruijn
Directie Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden

 

Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden sluit deuren t/m 6 april 2020

De door het kabinet genomen maatregelen om COVID-19 te bestrijden hebben verregaande gevolgen voor de hele samenleving. Ook voor ons, als hotel, is de impact gigantisch.

In 2020 bestaat Van der Valk Hotel Sassenheim – Leiden 50 jaar. 50 jaar waarin we veel hebben meegemaakt. Sinds de opening in 1970 is het hotel geen dag gesloten geweest. Toch zullen wij nu, voor het eerst in deze 50 jaar, onze deuren moeten sluiten. Een besluit dat ons zwaar valt, maar de gezondheid en de veiligheid van onze medewerkers en die van u, onze gast, hebben voor ons de absolute prioriteit. 

Hotel Sassenheim – Leiden zal met ingang van vrijdag 20 maart 2020 gesloten zijn. U kunt ons dagelijks tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereiken via +31(0)252 219 019. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar sassenheim@valk.com; wij zullen uw mail dan binnen 24 uur beantwoorden.

Vooralsnog zullen wij op dinsdag 7 april 2020 onze deuren heropenen, maar uiteraard volgen wij hierin de adviezen van de overheid en het RIVM.

Voor nu wensen wij u en uw naasten een goede gezondheid toe en wij hopen u snel weer te kunnen verwelkomen! Pas goed op uzelf en op elkaar.

Met vriendelijke groet,

Ab & Christa de Bruijn

 

Van der Valk Hotels & Restaurants hanteert aangescherpte maatregelen

Van der Valk geeft, als familiebedrijf, de hoogste prioriteit aan de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers en nemen hiervoor gepaste maatregelen.

Wij hopen uiteraard dat dit een bijdrage levert aan het voorkomen van verdere verspreiding van het Coronavirus. Ons familiebedrijf fungeert al vele tientallen jaren als een belangrijke ontmoetingsplaats binnen onze samenleving. Vele maatschappelijke netwerken komen binnen onze vestigingen tot stand en worden daar onderhouden. De stappen die wij nu nemen voelen dan ook als onwerkelijk en hebben wij lang als ondenkbaar gezien. In deze uitzonderlijke omstandigheden is er echter geen andere keuze.

Wij vertrouwen erop dat wij als samenleving alles doen wat nodig is om deze situatie een halt toe te roepen, en sterk en veerkrachtig zijn bij het herstel in de periode daarna.

Voor de meest gestelde vragen en antwoorden, verwijzen we u graag door naar het RIVM.

Voor vragen over reserveringen verwijzen wij u graag naar het hotel waar u de boeking heeft gedaan.

Met gastvrije groet,

Familie Van der Valk