Business & Events

De plek voor uw bedrijfsfeest

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden is dé geschikte plek voor het organiseren van een uniek bedrijfsfeest. Of het gaat om een bijzonder jubileum, lustrum, een onvergetelijke feestavond met collega’s of een gezellige borrel: onze feestelijke en multifunctionele zalen zijn uiterst geschikt voor iedere mogelijkheid! 

Vanwege de flexibele wanden kunnen meerdere zalen aan elkaar gekoppeld worden tot één grote zaal. Alle zalen zijn uitgerust met de meest moderne voorzieningen, zodat wij uw gewenste muziek kunnen afspelen en uiteraard is er een microfoon beschikbaar. Wilt u er helemaal een spectaculaire avond van maken? Een optreden van een DJ of artiest met live muziek met podium is ook mogelijk.

Culinair genieten

Gedurende uw feestavond kunt u gebruik maken van onze met zorg samengestelde drankenarrangementen. Wij serveren uw gasten onbeperkt drankjes uit ons binnenlands gedestilleerd assortiment (huiswijnen, frisdranken, tapbier, sherry, vermouth, port & vieux). Met culinaire verrassingen van onze chef-koks waaronder gezonde snacks, hapjes, tussendoortjes en vers bereide finger foods wordt het feest helemaal compleet! Vraag ons Banquet-Sales team naar de verschillende mogelijkheden.

Willen we ook diner / bbq benoemen op deze pagina?

Een diner organiseren voor uw collega's is mogelijk bij Hotel Sassenheim-Leiden. In ons à la carte Restaurant Nest serveren wij een heerlijk diner. Stel uit diverse geselecteerde gerechten, welke seizoenafhankelijk zijn, uw eigen menu samen. Wij zorgen voor menukaartjes, zodat uw gasten uit deze gerechten een keuze kunnen maken op de avond zelf. Een uitgeserveerd 3-gangendiner is al mogelijk vanaf €34,50 per persoon. Ook is het mogelijk om uw diner uit te breiden met bijvoorbeeld een Amuse du chef, verfrissende spoom, kaasplankje en een glas rode port of een kopje koffie of thee met bonbons. 

Wanneer het zonnetje weer tevoorschijn komt, is het heerlijk vertoeven op ons zonovergoten dakterras. Het dakterras is windstil gelegen en een uitstekende plek om te genieten van een barbecue met uw collega’s. Ook reserveren wij graag het terras van OZZO Oriental Restobaar voor u. Wij bieden u de keuze uit twee barbecue menu’s die al geserveerd worden vanaf 30 personen.

Bereikbaarheid

Hotel Sassenheim-Leiden is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar en gelegen aan de A44 tussen Amsterdam en Den-Haag, nabij Leiden. NS Station Sassenheim is op 10 minuten loopafstand. Tevens bieden wij een gratis shuttle service aan tussen NS Station Sassenheim en Hotel Sassenheim-Leiden (tijdens spitstijden). Parkeren wordt aan onze gasten kosteloos aangeboden, ons parkeerterrein beschikt over voldoende parkeerplaatsen.

Personeelsfeest ActiVite

Een grootschalig personeelsfeest voor meer dan 1000 gasten? Daar draaien wij onze handen niet voor om! Onlangs hebben wij alle zalen omgetoverd in bijzondere thema’s: o.a. een bruincafé, casino en een Italiaanse lounge. Diverse artiesten kwamen deze avond optreden. Ook het naastgelegen dakterras was volledig in winterse sferen ingericht. Benieuwd naar de opbouw van de feestzaal? Bekijk snel de timelapse!

Contact us!

Ieder feest is uniek. Ons zeer ervaren Banquet-Sales team weet dit als geen ander en luistert naar al uw wensen en ideeën om vervolgens alle mogelijkheden te bespreken. Ons doel is om er samen met u er een onvergetelijke en unieke gebeurtenis van te maken. Laat uw gegevens achter op onderstaand formulier en wij nemen spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem telefonisch contact met ons op via 0252-46 22 55 of per mail naar: banqueting@sassenheim.valk.com

Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.