Vaderdag

Vaderdagbuffet

Met ons uitgebreide Vaderdagbuffet wordt Vaderdag dit jaar extra bijzonder! Speciaal voor papa's en opa's serveren wij de lekkerste gerechten in ons gezellige Live Cooking buffet restaurant, waar tevens de leukste kinderactiviteiten worden georganiseerd (onder begeleiding). Laat uw vader zien hoe belangrijk hij is en boek ons gezellige Vaderdagbuffet voor de hele familie!

Deze activiteit is momenteel niet beschikbaar. Wij zullen via deze webpagina t.z.t. communiceren over onze Vaderdagactiviteiten in 2022. 

Vaderdagbuffet bij Van der Valk

Maak Vaderdag dit jaar extra speciaal en verras uw vader met een gezellig en uitgebreid Live Cooking Vaderdagbuffet! Bij aankomst ontvangt u een welkomstdrankje waarna u kunt genieten van de diversiteit aan luxe warme en koude gerechten. Met een feestelijk dessertbuffet wordt deze avond afgesloten.

Tijdens het Vaderdagbuffet worden uw gerechten vers bereid en bepaalt u zelf wat u wilt eten. Naast een ruime keuze aan luxe warme en koude gerechten, vindt u er een diversiteit aan “snacks & salads” uit binnen- en buitenland. Ook vindt u hier een gevarieerd aanbod huisgebakken broodsoorten en streekgerechten. 

Tijdens het Vaderdagbuffet in het Live Cooking buffet restaurant van Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden worden ook leuke activiteiten voor de kids georganiseerd in de Wereldeters Kinderhoek. 

Wanneer is het Vaderdagbuffet?

Informatie over de data en aanvangstijden volgt zo snel mogelijk.

Prijzen

Informatie over de tarieven volgt zo snel mogelijk.

Inclusief huiswijn, tapbier, water, frisdranken en koffie/thee. Maximaal 6 alcoholische consumpties per persoon.

Reserveren

Het Vaderdagbuffet wordt geserveerd in ons Live Cooking buffet restaurant. 

Reserveer een tafel

Liever brunchen? Kies dan voor onze uitgebreide Vaderdagbrunch.