Toeristische info

Bekijk de verrassende bezienswaardigheden van onze regio en boek een arrangement. Lees meer

Volgende
Dahliamozaieken Bollenstreek

Dahliamozaïeken Bollenstreek

06 sep 2024 - 09 sep 2024

Noordwijkerhout

Dompel uzelf onder in een bloemenzee van prachtige Dahlia mozaïeken tijdens het eerste weekend van september in de betoverende Bollenstreek! Van 6 tot 9 september 2024 komt de hele regio tot leven met meer dan 100 kleurrijke creaties, gemaakt en tentoongesteld voor uw plezier.

Elke avond, van 18:00 tot middernacht, worden de straten en pleinen van de Bollenstreek omgetoverd tot een magisch schouwspel van Dahliamozaïeken. Bewonder de kunstzinnige composities, waar elke bloem met zorg is geplaatst om prachtige patronen en afbeeldingen te vormen.

Dit jaar belooft een bijzondere ervaring te worden, met een overvloed aan creativiteit en kleurenpracht die de zintuigen streelt. Slenter langs de sfeervol verlichte routes en laat u betoveren door de unieke schoonheid van de Dahlia mozaïeken.

Mis deze kans niet om de Bollenstreek op haar kleurrijkst te ervaren. Kom en bewonder de adembenemende Dahlia mozaïeken van 6 tot 9 september 2024 en laat u meevoeren door de betoverende wereld van bloemen en kunst!