Toeristische info

Bekijk de verrassende bezienswaardigheden van onze regio en boek een arrangement. Lees meer

Volgende
Schippertjesdagen Warmond

Schippertjesdagen in Warmond

13 sep 2024 - 15 sep 2024

Warmond

Zet koers naar het tweede volle weekend van september, want dan is het weer tijd voor de legendarische Schippertjesdagen in Warmond! De Gemeentehaven transformeert zich in een bruisend nautisch paradijs, waar schepen van alle soorten en maten zich verzamelen voor een onvergetelijk feest op het water.

Stoere sleepboten, elegante bakdekkers, traditionele opduwers en majestueuze stoomschepen vullen de haven, terwijl het haventerrein bruist van de activiteiten. Ontdek een gezellige feesttent met een uitnodigend terras, flaneer langs de 30 kraampjes van de nautische markt en bewonder de prachtige klassieke scheepsmotoren. Proef de sfeer van vervlogen tijden met diverse oude ambachten en laat u betoveren door de harmonieuze klanken van zeemans- en shantykoren die de lucht vullen.

En waarom zou u zelf niet een stukje meevaren? Stap aan boord van de majestueuze Stoomsleper de Adelaar en laat u meevoeren op een avontuur over het water.

Met een programma boordevol entertainment en plezier voor jong en oud, beloven de Schippertjesdagen in Warmond een onvergetelijk maritiem spektakel te worden. Mis dit bruisende evenement niet en beleef een weekend vol avontuur, ontdekkingen en nautische hoogtepunten!

Adres: Gemeentehaven, Warmond