Toeristische info

Bekijk de verrassende bezienswaardigheden van onze regio en boek een arrangement. Lees meer

Volgende
Turfrace Warmond

Turfrace in Warmond

27 sep 2024 - 29 sep 2024

Warmond

Bereid je voor op een episch maritiem avontuur tijdens de Turfrace in Warmond van 27 tot 29 september! Gedurende drie dagen strijden zeilers en roeiers om de ultieme titel, waarbij ze hun vaardigheden in zeilen, roeien, bomen en jagen op de proef stellen.

Het geheim van succes? Het zit 'm niet alleen in het schip zelf of het weer, maar vooral in de kwaliteit van de schipper en de bemanning. Het zijn deze onverschrokken zeelieden die het verschil maken tussen winst en verlies.

De race begint op vrijdagochtend in Warmond, met een spannende start om 07:30 uur vanaf Park Groot Leerust. Na een dag vol avontuurlijke zeil- en roeitochten, komen de deelnemers aan in Vinkeveen, waar ze worden verwelkomd door de Watersportvereniging Vinkeveen Abcoude (WVA).

Op zaterdagochtend gaat het avontuur verder vanuit Vinkeveen, met de volgende etappe van de race die om 10:30 uur begint bij WVA.

De climax van het weekend vindt plaats op zondagmiddag, wanneer de deelnemers terugkeren naar Warmond voor de finish en de prijsuitreiking. Van 12:00 tot 15:00 uur wordt Park Groot Leerust het toneel van festiviteiten, waar de winnaars worden gehuldigd en het feest wordt gevierd. Mis dit adembenemende evenement vol spanning en sensatie niet! Kom naar de Turfrace in Warmond en laat je betoveren door de magie van het zeilen op de Nederlandse wateren.

Adres: Park Groot Leerust in Warmond